Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetmadry

śmieszą mnie puste laski!!

Polecane posty

Gość nanhoi
zgadzam sie z babcia,to one nie narzekaja na brak facetow.mam dwie kuzynki-jedna wystilzowana na dode,od facetow nie moze sie opedzic,druga o wiele ladniejsza od niej ,ale bez solarki etc i juz powodzenie ma mniejsze,wiec cos w tym jest

Gość kikciek
BO FACECI LECA NA PUSTE!! ALE JESZCZE ZALEZY JACY:) tacy naprawde fajni, mescy..:)przystojni..wybieraja:)te naprawde piekne.i jednocznie intelgentne.a nie zrobione..jak ktos napisał na dode:)

Gość dokladnie ParisH doladnie
kikciek - czyli co, faceci nie-przystojni wybieraja te w stylu dody? bzdura

dewqedwqde nie wiesz o czym mówisz, zastanów się i nie dopisuj mi nie wypowiedzianych zdań dziecko... według ciebie kobieto powinna by miłą, zakompleksioną szarą myszką?? haha. każda kobieta jest piękna i nic mnie obchodzi, że wszystkie laski, które znają swoją wartość cię olewają. Nie oczekuj zachwytów za okazane zainteresowanie, te czasy bezpowrotnie minęły.

Gość facetlewrfre
babcia nożownik.ale TY PUSTACZKA JESTES!

Gość dewddewqd
im brzydsza, tym bardziej oglada sie.."czy sie na nią faceci patrza"...wd te łądne nawet na faceta nie spojrza..

facetlewrfre, to nie przykład pustej tylko bardzo zakompleksionej, zresztą to pewnie podszywacz... A pusty to jesteś ty myśląc że twoje zdanie jest tym jedynym właściwym, żal mi właśnie takich ludzi, którzy mówia jacy to inni są ble a sami nie zauważają, że są żałośni... 🖐️

Gość madlene85
dlaczego jest pustaczka?bo zna swoja wartosc?

Gość hegatos
bo nożownikczka w kazdym poscie pisze, jak wysoko to głowe nosi.. jak ktos wysoko głowe nosi to jest pusty

Gość Panna na wydaniu
wiecie co, jest prawda jest, że faceci lecą na tzw. puste laski. Ale jaka jest wartość faceta, który sobie wybiera takiego lachona? :/ Przemyślcie sobie.

Gość dewdew
leca lecsa na takieg

Gość Pinki*
yy.smieszni jestescie.zazdroscie nam.! Móiwa na nas pusta a naprawde nam zazdroscze. Jestem dzi*** bo latam z kolesiami a gdybym z sami panami to bym była lesbijkaa?xD zal.jestmy tylko pewne siebie.Jestemy sobaa nikogo nie gramy. Jestmy puste dla tych co sa"pelni" I nie wiem sad wziol sie sterotyp ze puste laski sie kur.wiaa. Niech kazdy spojrzy na siebie.co ze jestes blondynka i masz tapete to odrazu cuss,.zaaaal.! jebn.ac i zabic:P //Pinkii!

Gość RozoFFFa
do tej laski która założyła ten temat: hmm. chyba jesteś śmieszna mowiac ze pusta laski jak to nazywasz sa 'glupie' czy 'puste'. Osobiscie jestem popularna w szkole, to co ze lubie rozowy i chlopcy sie za mna uganiaja, ale to nie znaczy zeby odrazu np. MNIE nazywać 'pusta'. Ja uwazam ze jestem fajna i atrakcyjna a ze niektore dziewczyny maja duzo niedoskonalosci to juz nie moja wina. Urodzilam sie taka i tak wygladam. Wasz ból ze nie jestescie mna! Wielkie buziaczki: Jessi: *

Gość RozoFFFa
Zgadzam sie z "pinki' masz racje.!

Gość bez pseudonimu1111
W moim mniemaniu jest tak ze puste laski sobie sa i nie jest to fajne zjawisko z reguły mało inteligentne potrafią zarazić tą chorobą inne dużo mądrzejsze Ale prawdą jest że puści faceci a tych mamy większość lecą na puste laski to też te mają powodzenie a za 9 miesięcy problem Za to te ładne bez solarki i wiedzące że pusty facet to niczego mądrego z nim nie będzie i czeka sobie nie ma powodzenia i czeka aż pewnego dnia zjawia się ktoś taki jak ona i są szczęsliwi jak nikt. I na zakończenie kim warto być?

Gość bez pseudonimu1111
a i co jeszcze kobiety puste często nie posiadają samokrytyki i nadmiar egoizmu aby nazwać to po imieniu tone makijazu solarium ale nie koniecznie no i włosy muszą być dopasowane... buty mini spódniczka bo jak inaczej? No i 3 razy w week na dyskotekę płytka rozrywka dla płytkich ludzi a no. nie mowie od czasu do czasu dyskoteka z nadmiarem testosteronu ale kurde.... to co sie wyprawia to masakra jest poprostu szczegolnei w dużych miejscowościach pustaczki przychodzą tylko po to by ktos je poderwał i wręcz wydymał a jak nie masz nowej bmki to bez kija nie podchodź.... A taka szara z pozoru myszka czasem imprezkę czasem rowerek czasem ksiazka czasem film czasem jakas gra sport czasem wycieczka czasem koncert i mnóstwo zainteresowań z taka jest o czym rozmawiać :)

Gość bez pseudonimu1111
ostatnie wypowiedzi mnie powaliły zaczynając od Pinki* bo wcześniejszych nie czytałem absolutny brak krytycyzmu i samoocenę windująca dalej jak widzisz... a słowa zazdrościsz nie, właściwie to wcale... współczuje takiego podejścia i aha nie ma czego zazdrościć głupoty po co mi jej nadmiar wystarczy tyle ile mam ;) To ze ktoś jest popularny nie znaczy że jest płytki ale po twoich wypowiedziach sądzę że coś z płytasa masz bo to że ktoś nie jest tobą to tylko się cieszyć po takiej wypowiedzi.... żal... a teraz jedźcie po mnie i tak wielu mysli porządnych facetów tak jak ja... chyba :D

Gość Wakacje sie zaczely
Gimgownom sie nudzi

Gość gość
Myślą ze jak zaloza mini i zrobią grube czarne brwi to juz są piękne :D