Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Spotkałam swojego byłego faceta i doznałam szoku

Polecane posty

Gość sseebbaa
to wyslij mi na maila, z checia zobacze jak wyglada byla szara myszka, ktora zamienila sie w modelke :)

Gość ja tezz
to podaj maila :)

Gość agnesina
Lady in White - zastanow sie czy to przez ciebie on tak sie nie zapuscil, moze mu dogadywalas, dokuczalas i przez to zamknal sie w sobie Mi ten kolega z liceum tez przygadywal - bezposrednio nie mowil zem pryszczata ale komentarze takie robil ze wiadomo bylo o co chodzilo. A nowa dziewczyna twego ex pokazala mu prawdziwa milosc, czulosc, uwielbieie i dzieki niej rozkwitl, poczul ze zyje. Tak jak ja przy moim mezu. Walka z tradzikiem zaczela miec wiekszy sens szczegolnie gdyy jeszcze przy mnie stala osoba ktora patrzyla sie na mnie z uwielbieniem niezaleznie od tego co mialam na twarzy.

Gość sseebbaa
moj mail: k_l_e_m_e_n_s@o2.pl Czekam :)

Gość helusia
a ja tam wiem, ze facet dostaje nauke od jednej, ktora realizuje w kolejnym zwiazku - LiW, masz w tym spory udzial

Gość 5454
zgadzam sie z wypowiedzia z godz. 19:57, jesli mialas o nim takie zdanie, jak tu opisujesz, to nie dziwne, ze facet tak sie zachowywal. Obecna kobieta pokazala mu, ze jest wartosciowym czlowiekiem. Wtedy az chce sie zyc, dbac o wlasny rozwoj... Mowiac krotko, jestes zla kobieta.

Gość Ochlapek
a skad Wy wszyscy wiecie ze on zmienil sie przy nowej dziewczynie, ja tego jakos nigdzie nie wyczytalem..moze zmienil sie po rozstaniu z autorka topiku...a pozniej znalazl sobie sliczna panienke...hej, ciesz sie razem z nim, rozstanie moze bylo dla niego szokiem ale nie ma niczego zlego co na dobre nie wychodzi, trzeba tylko pozytywnie na zycie spojrzec...

Gość ja tezz
mozesz sprawdzic maila :)

Gość Ochlapek
zmienie na sek temat...jestescie genialni, moze mi powiecie skad wiecie ze on sie przy obecnej dziewczynie zmienil? Serio...w kazdej odpowiedzi taki wniosek...;-)

Gość ja tezz
dodam, ze mam prawie 30stke i dzieciaczka juz :)

agnesina: a skąd! On nie był brzydki nigdy, był normalny, taki przeciętny, szary, nie wyrózniający się. Mówię o wyglądzie. Nie przeszkadzało mi to. A zaniedbał się w innym sensie. Po prostu siedział w domu, stracił pracę i nie szukał nowej. Nigdzie nie wychodziliśmy, nic nie proponował, nie wykazywał inicjatywy. Oddał mi całą władzę w związku. Dopiero gdy go zostawiłam to zaczął płakać i prosić mnie o powrót. Ale wtedy to ja już miałam dosyć takiego związku. Może faktycznie on przy nowej dziewczynie odżył, ale głównie to z tego powodu że zmienił miasto na większe. Sam mi nawet powiedział, że jak się tam przeniósł to zmieniło się jego życie.

Gość sseebbaa
ja tezz - jesli to Ty na zdjeciu to fakt, ladna jestes, ale nie zeby jakas super ;) Poza tym troche malo gustowne ubranko. Ale to tylko moje zdanie. Poza tym zdjecie jest z roku 2003, cos stare...

Gość i slusznie zrobilas
teraz on jest szczesliwy, a ty nadal jestes sama

Gość ja tezz
od tego czasu sie roztylam :classic_cool:

Gość ja tezz
z tego roku jest fotka tylko aparat jakos dziwnie wyswietla :) Kazdy ma swoj gust i wiem, ze nie kazdemu sie podobam :) dla mnie najwazniejsze, ze stalam sie bardziej pewna siebie i moje zycie sie zmienilo :)

Gość ja tezz
dziekuje podszywaczu hihihi :classic_cool:

Gość agnesina
Moze po prostu byl do ciebie na tyle przyzwyczajony ze nie czyl nowych emocji i to tlumaczyloby jego lenistwo i niechec do tego by dbac o zwiazek.

Gość helusia
dlatego ja twierdze ze postanowil wreszcie cos zmienic i zaczal od tego, ze wyjechal... w koncu zrozumial. A z ta swoja dziewczyna wcale nie musi byc dlugo!

Gość sseebbaa
ja tezz, a jaki to aparat?

Gość ja tezz
o to spytaj mojego męża :D

Gość ja tezz
urocze hahahahaha :D:D:D :classic_cool: zajebiste foto 👄

A to że zmienił styl i wygląd to może faktycznie zasługa tej dziewczyny. Bo skoro ona wygląda jak modelka, to on nie może od niej za bardzo odstawać :) To też mnie trochę dziwi, bo on był zawsze na anty jeśli chodzi o nowe ciuchy, nigdy go nie interesowało to jak się ubiera. No ale to już w sumie nie mój problem.

Gość sseebbaa
ja tezz, dobra niczego ci tu nie udowodnie, ale watpie zebys to byla Ty na zdjeciu :) Ta dziewczyna wyglada na gora 18 lat, a nie 30 :) Poza tym aparat ktorym byla ta fotka zrobiona juz od 3 lat nie jest produkowany, a ze zdjecia wynika jak czarno na bialym ze bylo robione w 2003 r. Rzadko kiedy aparat sie myli w taki sposob. Znam sie troche na tym. Cos krecisz :)

Gość joig
to fajnie, jest nadzieja, ze i ja natrafie na taka kobieta, ktora dostrzeze we mnie to cos i sie zakocha, a nie bedzie dolowac tak samo, jak autorka 🖐️

Gość Ochlapek
...autorka "dolowala" swojego eks...a Wy dowalacie autorce...ironia, nie?...z tego wychodzi ze wszyscy jestesmy po jednych pieniadzach...hehehehe, ale z Was glupole...heheheh

Gość ja tezz
bo wlasnie na tyle lat mnie oceniaja :) no moze nie na 18 ale tak pomiedzy 20-25 Aparat jest cyfrowy ale fakt faktem stary. Nie musisz mi wierzyc :) Twoja sprawa :) Pozdrawiam

Gość joig
sama zobacz, jakie masz o nim zdanie. zaniedbany chuderlak, len.... to mialo mu podniesc pewnosc siebie?