Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STELA

MÓJ SPRZĘT AGD

Polecane posty

Gość szmondak
Lodówka tak ogólnie to za wiele prądu nie czerpie ale z uwagi na to że jest tak naprawdę non stop podłączona do prądu to się trochę czerpie prądu. Dlatego trzeba patrzeć na klasę energii najlepiej zeby była A + Ja wybrałam lodówkę Candy która ma takie zużycie i jestem z niej bardzo zadowolona:D

Gość martasiek
Witam, a co panie myślą o sprzecie do zabudowy kuchni Samsunga lb Electroluxa ??? nie długo zaczyna remont mieszkania i interesuje mnie głównie piekarnik z fukncja mikrofalowki bo niestety mam malutka kuchnię.

a patrzyłeś na LG solar cube? to kuchenka z funckją mikrofalówki i nie tylko np. ma też grill i parowar.

Gość gość
Ja do domu i do biura polecam skorzystanie z wynajęcia lub kupna dystrybutora wody. Od niedawna korzystam z takiej opcji i nie wyobrażam sobie, abym mogła teraz korzystać z innej. Wynajęłam dystrybutor wody na http://www.aqua-logic.pl/oferta.html

Gość gość
a tak z innej beczki - co robicie ze starym sprzetem? ja niedawno wymienialam caly sprzet w domu na nowy i oddalam go do www.agorecykling.pl ale po jakims czasie kolezanka mnie uswiadomila, ze skoro czesc z tych rzeczy dobrze dzialaa to przeciez moglam sprzedac. teraz troche zaluje co o tym sadzicie?

Gość gość
gość 2016.01.24 a tak z innej beczki - co robicie ze starym sprzetem? ja niedawno wymienialam caly sprzet w domu na nowy i oddalam go do www.agorecykling.pl ale po jakims czasie kolezanka mnie uswiadomila, ze skoro czesc z tych rzeczy dobrze dzialaa to przeciez moglam sprzedac. teraz troche zaluje co o tym sadzicie? o nam tez udalo sie skorzystac z tej firmy. sa bardzo kompetentni. a co do Twojego pytania - mysle ze nie ma co sie stresowac przeciez w przeczywistosci to nie bylyby duze pieniadze a rozlozenie jej tez nie byloby tkaie proste.

Gość gość
Ja niedawno remontowałam mieszkanie i także musiałam pozbyć się strych rzeczy. Niestety musze osobę powyżej rozczarować. Wcale nie tak łatwo sprzedać stare sprzęty. Ja po miesiącu czekania na potencjalnego klienta w końcu zdecydowałam się na znaleźnie firmy, która zajmuję się elektrośmieciami. I w taki oto sposób natrafiłam na http://elektrosmieci.warszawa.pl/. Firma ta zajęła się odbiorem zużytego sprzętu agd. Wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie.

Gość gość
gość 2016.10.02 gość 2016.01.24 a tak z innej beczki - co robicie ze starym sprzetem? ja niedawno wymienialam caly sprzet w domu na nowy i oddalam go do www.agorecykling.pl ale po jakims czasie kolezanka mnie uswiadomila, ze skoro czesc z tych rzeczy dobrze dzialaa to przeciez moglam sprzedac. teraz troche zaluje co o tym sadzicie? o nam tez udalo sie skorzystac z tej firmy. sa bardzo kompetentni. a co do Twojego pytania - mysle ze nie ma co sie stresowac przeciez w przeczywistosci to nie bylyby duze pieniadze a rozlozenie jej tez nie byloby tkaie proste. Również korzystam czasami z uslug firmy Agorecykling. Uwazam ze jest swietny.

Gość Ekamundo
Moim ostatnim nabytkiem jest pralko suszarka http://www.lg.com/pl/pralko-suszarki Polowałam na takie cudo od dłuższego czasu. Nareszcie nie muszę wywieszać prania, walczyć z wilgocią i rozstawiać wszędzie suszarek z praniem.