Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an_dzia

Jak mi sie nie chce pracować........

Polecane posty

Gość an_dzia

już nie mam siły chodzić do roboty :( chyba pier...nę tą robotę - niech mnie mąż utrzymuje

Gość gfhghg
a jaką masz pracę?

Gość an_dzia
pracuje w reklamie...niby ciekawe ale jak sie od 8 lat robi ciagle to samo to przestaje cieszyc do tego ten cholerny stres, non stop cisnienie - zupełnie mnie to wypompowało totalne odretwienie

Gość lu_netkaaaaaaa
na czym polega ta praca tak naprawde? roznie sie slyszy

Gość gfhghg
to poszukaj nowej pracy 🌼

Jasne, słodka idiotka na utrzymaniu męża. To przynajmniej dzieci naróbcie, bo inaczej w ogóle się zbiesisz. A za dwa lata grubą i leniwą krowę mąż puści w trąbę dla nowszego modelu

Gość an_dzia
ja pracuję w dzile obsługi klienta, czyli odbieram od klienta dokładne instrukcje co do tego jaką chce reklamę, a dokładnie w jaki sposób chce miec wypromowany produkt, do kogo ma byc reklama kierowana itd. potem przekazuje te wszystkie dane do działu kreacji, tam wymyślają np. spot telewizyjny, spot radiowy, ogłoszenie prasowe - oni nie moga sie jednak kontaktowac z klientem. od tego jestem ja. wiec jak sie klientowi jakas reklama spodoba to ja wyceniam i organizuje jej produkcję i użeram się z nim (taka prawda) bo według klienta zawsze jest za drogo, za wolno lub po prostu źle i to użeranie tak mnie męczy zmieniłabym prace ale nie bardzo umiem robic cokolwiek innego

Gość gfhghg
nie przejmuj sie glupimi komentarzami. jak mąż nie bedzie mial nic przeciwko to jak najbardziej mozesz byc na jego utrzymaniu 🌼