Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

moj brat juz tam jest 4 lata :( w miedzyczasie zalozyl rodzine i ma sliczną corcie :) moja chrzesnica zresztą i wcale nie zamierz zjezdzac do Polski

moja siostra wyszla niedawno za mąz i moj szwagier dostal prace w niemczech i dlatego tam beda tez maja juz dziecko :)troche mi bedzie smutna jak wyjada jakos nieumie sobie tego wyobrazic ale co zrobic takie jest zycie

no wlasnie mnie sie tez tesknilo na początku, a pozniej to kwestia przyzwyczajenia :) ale malzenstwo powinno byc razem takie jest moje zdanie :)

tez tak mysle ze malzenstwo powino byc razem moja kuzynaka jest wiecznie sama z dwójkiem dzieci bo jej maz pracuje zagranica i przyjezdza co jakis czas ja bym tak nie umiala zyc bo co to za zycie niby razem a jednak osobno. juz chyba tak zyja z 5 lat

moj maz wyjechal na 2 letni kontrakt , fakt przyjezdzal co 2 miechy, ale całą ciaze bylam sama i w pierwszych dniach dziecka tez sama , zamiast sie razem cieszyc , bardzo to przezywalam , a jak zjechal to go dziecko nie znało , mala wogóle nie chciala isc do niego, i wtedy to jemu było cholernie przykro. Tak wiec jak kiedys mi napomnial o wyjezdzie to powiedzialam ze grozi to rozwodem :) , stwierdxilam ze albo jedziemy razem albo wogóle :) facet juz nie wspomina o wyjezdzie :)

no wlasnie jak juz wyjechac to razem najlepiej a tym bardziej jak sie ma dziecko

Witajcie dziewczynki. :-D 🌼 Jak sie macie. U mnie juz dobrze - pogodzona (bez gumki ale niedo konca) :-p Juz uporalam sie z moim remoncikiem. Teraz odpoczywam i ide zaraz spac. Jak sie nie \"spiszemy\" to jutro napewno. ❤️

Gość siemanko12
:D

oj widze dziewczyny ze juz nie zagladacie:( ja dzisiak sama bo mój poszedl na nocke

Gość update
hej dziewczyno aaa spojż na misia aaa on przypomni przypomni chłopca ci ;D

Czesc dziewczynki. Ale dawno was nie bylo na forum. Juz myslalam ze topik padnie :-(. Wczoraj bylam ale krocej juz myslalam ze nikogo nie bedzie. Dzis bede wieczorkiem ok 22-23. :-) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

czesc wam wlasnie wrocilam z pokazow sztucznych ogni ale byly piekne dawno takich nie widzialam

Hej. Ja wczoraj polozylam sie juz o 23 spac. Bylam juz zmeczona. Moze dzis sie spotkamy. :-). Mam troche glupie pytanie, niewiem moze juz glupieje. Pobolewa mnie brzuch i piersi, nieraz nawet same sie kurcza i sa wrazliwe na dotyk. Wczesniej tylko mnie bolaly pzred okresem. Mierze codziennie temp wiem ze po owulacji az do miesiaczki moze byc podwyzszona a ja mam powyzej 37. Mam tez apetyt. Niewiem czy tylko mi sie wydaje i psychika wiecej dziala, ale ma takie objawy. Pisalam wczesniej o mojej przygodzie w polowie cyklu. :-) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość zoskaaaaa
siemka