Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

Hej evvka. Wczoraj nie bylo mnie, bo obchodzilam wspomniana rocznice slubu. Ale dzis wieczorkiem ok 22 bede. :-)

monika2384 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) duzo miłosci. Ja tez bede dzisiaj wieczorkiem

Wcale ta rocznica mnie nie cieszy. Tak naprawde dzis wypada ale ze dzis maz w pracy to obchodzilismy wczoraj. Wczoraj poklocilam sie z mezem w rocznice!!! :-( Zaczynam miec watpliwosci...... Do wieczorka :-)

🌼🌼kwiatek]🌼100lat wytrwalosci w milosci!!!!!Nie ma małżenstwa bez kłutni.Nie przejmuj się

mam taki syffff w domu ze ból!siedze w kurzu i czekam do 22-30az mi szawki wyschną kuchenne,bo je odnawiam.To sobie przysiadlam troche przy kompie.A urlop mi sie 16kończy

Takie kłutnie to normalka przecież,niedotarli sie jeszcze.:)

no to ci współczuje z powodu remontu.:(A Monika może gada z mężem?:):):):)

tak dzialam dziala zobaczymy co z tego bedzie moze ta wredna @ wkoncu nie przyjdzie

Zyczę wam tego z całego❤️-a!!!Ja odpuszczam sobie co ma być to będzie:)

ty wiesz teraz jedna taka dziewczynka pisala ze sie ze swoim pettingowala i on rozumiesz wytrysk mial w majtkach oczywiscie a ona pyta czy bedąc rownież w gaciach będzie w ciąży.No ludzie opanujmy sie!!:):(:):( Śmiaćsie czy płakać?

:) no na tej kafeteri to se jaja ludzie robia często takie glupoty piszą normalnie idzie sie turlac ze smiechu