Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

to jakiś cud natury!CUDOWNE mAJTKI!!to trzeba zareklamować. Jedna nie może zajść a nastepna z majtek korzysta i załatwione:)Ale chociaz wesoło jest:)

Jutro mnie czeka maly remoncik :-/ Dziewczynki powiedzcie mi mnoze zadam glupie pytanie. Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jezeli w dni plodne kochalo sie bez gumki do chwili orgazmu a pozniej juz byla ???

patrzcie na co jakas napisla Witam ! Mam zapytanie bo tydzien temu siedziałam u mojego chłopaka na kolanach,nie i dzisiaj sie kompie i patrze ze na kolanie jest taka mała gulka,czy to moze byc ciaza poza maciczna

POWAŻNA KŁUTNIA MUSIAŁA BYĆ!!!Ale chociaż widać ze sie lubicie)

Evcia no to jest dobre~!Do gazety sie nadaje.do BRAVO. Monia mozesz zajść w60%bo w śluzie mękim znajdują się plemniorki!))

Moniko to ja sie godzę w ten sposob ale jeszcze się nie zdarzylo zebym po.......... się kłuciła?No No niedobrze((Cos poważnego?Ale jak nie chcesz to nie pisz

a z tym prawdopodobienstwem??? niby przed wytryskiem tez sa plemniki. Wierzycie w to ze przed wytryskiem mozna zajsc, bo niektorzy sadza ze tak a inni ze nie. ???

Monia wierze w to,i wierze rowniez ze tego chcesz;)I myśle ze gdy ciągle o tym sie mysli to przeszkadza i sie nieudaje

Lezalam i ryczalam w poduszke a on jeszcze sie ze mnie nasmiewal. rok temu bylam szczesliwa o tej porze a w tym ryczalam.

monia istnieje!!! Poznajcie nową topiczkę ściągnęłam ja tu Gabi

gabi ja dopiero dzisiaj tu weszlam bo czekam na szawki jak wyschną i zaraz wychodze,powinnam już1/2h temu ale siedze

Witam :) praywialo mnie tu za edii 33 ;) ale milo mi bedzie z wami poklikac :) 🌼

a co do rocznic slubu , bo przeczytalam was troszke :) to ja mam w pon za tydzien :)

witaj gabi :-) Jak ewa u ciebie ze staraniami o dzidzie ?? edi znasz sie z gabi czy tylko na forum? pytam z ciekawosci

Ja też mam swój topik ale tylko do tej pory z Gabi gadalam.(oczywiście nie na temat):)