Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa_bestia

Zamienie rozmiar 44 na 38! Pilne!

Polecane posty

Gość złośliwa_bestia

Witam. Poczułam wewnętrznąc potrzebę wyżucenia z siebie kilku ciążących mi spraw. Tak, tak będę przynudzać:) Otórz moje Drogie, wszystkie chcemy być szczupłe- jedne chcą schudnąć z 100 do 70, inne ważąć 57 kg nazywają siebie "tłustymi" jeszcze inne taka jak ja bardziej od zrzucenia tych nieszczesnych kg chcą pozbyć się kompleksów. Szukamy akceptacji u innych choć tak naprawdę nie akceptujemy siebie samych. A może akceptowanie się przy nadwadze to poprosru lenistwo? Ja długo nie mogłam znaleźć mobilizacji. Zamiast ograniczyć szamanko kupawałam mase ubrań, by zatuszować fałdki tłuszczu, nakładałam warstwy pudrów, fluidów i innych cudów by poczuć się atrakcyjniejsza. Tipsy, bluzeczki, buciki i inne rzeczy nie sprawiały jednak wielkiej różnicy. W koncu słoń w tiulach, to nadal słoń. Przez moje kompleksy zrobiłam się niemiłą, złośliwą i nader niesympatyczną osóbką. Z każdym kg byłam bardziej zgorzkniała. Rozne urzywki chwilami pozwalały mi zapomnieć że jestem gorsza. A czy tak naprawde jestem czy też byłam gorsza? Hmm... Czas to sprawdzić. Wraz z zmianą sylwetki chce ukrzałtować swój charakter, poznać nowych ludzi i w końcu zburzyć ten nieszczęsny mur który sama sobie zbudowałam. Liczę na waszą pomoc. Każda uwaga będzie mile widziana. Heh...Moze tym razem nie będę czekac do poniedziałku. trzymajcie kciuki. Całuje-K

Gość *majkowa*
ja Ci dam 38 jak mi skołujesz 34 :D

Gość witaj22
jestem z tobą i mam ten sam problem :)

Gość złośliwa_bestia
-MiętowyLipton- Nazywajmy rzeczy po imieniu, ewentualnie w przenośniach;D -majkowa-czyżby cytowane 57? kobieto nie załamuj słoniątka! 34, gdzie ja Ci to znajdę? Kate Moss ma 34? witaj22-ten sam problem? Czyli jesteś gruba, czy chamska? Bo ja jestem cudowna mieszanką tych dwóch składników;)

Gość witaj22
jestem gruba :( a chamska to ja raczej nigdy nie byłam ,albo tak mi sie tylko wydaje :P

Gość złośliwa_bestia
witaj22 czyli i tak jesteś w bardziej komfortowej sytuacji;) Ja oprucz zewnętrznej szpetoty brzydka jestem też w środku:) Może zapiszemy sie do kolejnej edycji "Chce byc piekna"... hehe... Jesli stworzą program "nie chce być już prosiakiem" zgłoszę się jako pierwsza na casting, nie macie szans ;)

ktos ma cos do prosiakow??!! :D zycze powodzenia w wewnwetrznej i zewnetrnzej metamorfozie :D

Gość witaj22
ja jestem pewna ze przesadzasz,nigdy nie jest za pozno.Ja od 3 dni zaczełam dietke przy której nie jem pieczywa,słodyczy i zdecydowanie mniejsze porcje,staram sie więcej ruszac i musze tak wytrwac choc jest cięzko....ale mysle o efektach i to mnie dopinguje,moze się dołaczysz??

Gość złośliwa_bestia
-prosiątko-ostatnio na grillu usłyszałam tekst nakłaniający mnie do konsumpcji" Ugryź szynki z tłustej świnki". W sumie nigdy nie trzeba było mnie namawiać do jedzenia, no i mam tego rezultaty:D Prosiątka ubóstwiam szczególnie w postaci kotlecików;D Dzięki za wsparcie, przyda się! -witaj22 DOŁĄCZAM. Od dis razem toczymy walkę z tkanką tłuszczową! Nie damy się, a co;) Gdybym ja lubila jakis sport. Hmm... W sumie zapasy sumo to nie głupi pomysł, tyle że ubrania dość skąpe, a ja taka wstydliwa:D:D

Gość kdfjdsfds
a powiedz jaka waga jaki wzrost? jesli nie lubisz sportu to moze chodz na spacery,tancz sobie albo nawet sprzataj w domu ruszaj sie to najwazniejsze bo jak bedziesz siedzieć w miejscu to dobrze nie wrózy;] oddam ci moją 40 jak mi dasz 38;)

🌼 Witam! Jeżeli jesteś pełnoletnia i do sprawy podchodzisz rozsądnie, proponuję dietę strukturalną. 6 rozmiarów - to dużo. Masz alternatywę zrzucenia wagi: 1. szybko i efekt jojo murowany 2. wolno, mądrze i skutecznie - to gwarantuje dieta strukturalna. Wybór należy do Ciebie. Ty decydujesz , czy jesteś szczupła , czy.... :classic_cool:

Gość z 42/44 na 38
mi juz to sie udalo osiagnac:) jestem bardzo szczesliwa:) ale postwailam sobie jeszcze jeden cel 4kg w dol i mam nadzieje ze mi sie uda:) moze zmieszcze sie jakims cudem w 36 ACH MARZENIE:)

Ja się cieszę z tego co już osiągnęłam i za żadne skarby nie chcę tyć. Sadło wywalało się ze spodni, wałki sterczały ponad paskiem, zamki się rozsuwały, a teraz wszystko jest w spodniach i nic nie wychodzi. A może będzie lepiej... :classic_cool:

Gość witaj22
dzien doberek dziewczyny!! no no no coraz wiecej nas tutaj :) to bardzo dobrze ,w kupie zawsze razniej :p ja schudłam przez 3 dni jakies kilo :) i juz widze minimalną poprawe...az chce się zyc :)

Gość złaśliwa_bestia
Moje Drogie, ten temat to raczej żart niżeli twarde postanowienie. Dla mnie nie są ważne rozmiary. chce dojść do stanu w którym pokocham swoje ciało i będę z dumą prezentować się w obcisłych bluzeczkach. W październiku zaczynam studia i chciałabym się czuć wtedy pewnie i nie myśleć że jestem najgrubsza na roku;) Nie mam wagi w domu, gdyż wcześniej na samom myśl o ważeniu chciało mi sie płakać. Waże ŚREDNIO 72 kg przy 164 cm wzrostu-jednym słowem taka niemała kulka:) Wiecie jak w ciągu 2 miesięcy mogę zgubyć choć 8 kg? Wszelkie diety i ćwiczenia mile widziane. To sie nazywa desperacja:) A tak na poważnie, kocham jeść i głodwki czy inne podobne odpadają, przynajmniej narazie. Liczę że nie będę sama w tym dłuuugim biegu po zgrabną figurę. Całuje-K

Gość złaśliwa_bestia
Witaj22- jak Ty to robisz? Masz jakieś sprawdzone ćwiczenia? Czekam na instrukcje, będziesz moim osobistym trenerem:) Aż strach się bać;)

Gość witaj22
witaj :) wiesz....to nie pierwsze juz moje odchudzanie :( ale teraz postanowiłam wytrwac ,choc nie jest łatwo . głównie odstawilam pieczywo pod kazdą postacią,słodycze i makarony , ja mam duzo więcej do schudnięcia niz ty :( ale dam rade :) od niedawna poszłam do pracy więc i ruch mi do tego wszystkiego doszedł ,wieczorami rolki a wieczorem brzuszki i oto cała moja recepta.bardzo duzo pije wody ,na szczescie ją bardzo lubie :P czasami tez dodaje rózne herbatki typu figura i jest OK,pAtrze na zdjęcie przed 5 lat o 25 kg mniej ...moze jeszcze te czasy wrócą...damy rade , ty pisz o twoich dzialaniach a ja o swoich na koniec spotkamy się i uczcimy nasz sukces...:) co ty na to??

Gość złaśliwa_bestia
Ja mam baaardzo bujnął wyobraźnie i gdy napisałaś mi o tym że gdy osiągniemy sukces spotkamy się to pierwszą rzecza jaką sobie wyobraziłam była taka historyjka: My dwie niunie, szczupluteńkie, włoski uczesane u fryzjera, fajne ciuszki długie nogi do tego perfekcyjny makijaz. Spotykamy sie by uczczcić ukończoną diete i jesteśmy tak szczęsliwe i dumne z siebie że idziemy i zjadamy 3 golonki, dwa kebaby sterte lodów i popijamy beczka wina. Ehhh ta wyobraznia:)

Gość złaśliwa_bestia
tanagra-chamskie i z nadwagą są bardzo mile widziane! Co stosujesz by zbić fałdki?

witaj Autorko wątku, czytając Twoją wypowiedź zastanawiałam się ile możesz ważyć, że opisujesz siebie jako niezłe słoniątko;-) zdziwiło mnie to, że przy wzroście 164cm to tylko 72kg. ja przy tym samym wzroście mam 74,9 kg a noszę przeważnie rozmiar 40 (rzadko 42 a czasem zdarzy mi się 38). dziwne jak to jest z tymi kilogramami. chyba rzeczywiście trzeba kierować się cm. co nie znaczy, że dobrze się czuję - właśnie walczę z tłuszczykiem po to, by założyć jeansy, których nie miałam na sobie z 4 lata:-( bo tyłeczek u mnie spory... pozdrawiam i życzę sukcesów

Gość witaj22
ha ha ha ha ha ...dobre,ale golonka odpada ,nie lubie :P ale mozemy zastąpic czyms innym.Ale wiesz...ja mysle ze jak bysmy wytrzymały do tego początku o którym pisałas nie chciało by nam się jesc,a przynajmniej po pierwszym kęsie tej golonki brałoby cię na wymioty :P

Gość witaj22
ha ha ha ha ha ...dobre,ale golonka odpada ,nie lubie :P ale mozemy zastąpic czyms innym.Ale wiesz...ja mysle ze jak bysmy wytrzymały do tego początku o którym pisałas nie chciało by nam się jesc,a przynajmniej po pierwszym kęsie tej golonki brałoby cię na wymioty :P

Gość DIORgucci
czesc bestio , wystaw aukcje na allegro moze ktos kupi;)

Gość witaj22
tyle sie opisałam i.....nic nie zapisało :( ale jedno jest pewne ze golonka odpada...:P lece teraz do pracki na 3 godzinki jak wroce to cos nabazgram :P trzymaj się cepło ....damy rade

Gość witaj22
kurcze pisze juz trzeci raz i nic nie dochodzi.....