Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skype.

CZY NA SKYPE MOŻNA KOGOŚZABLOKOWAĆ....

Polecane posty

Gość skype.

CZY NA SKYPE MOŻNA KOGOŚ"ZABLOKOWAĆ"....TAK,ZEBY NIE WIDZIAŁ,ZE JESTEM DOSTĘPNY? JEŚLI TAK,GDZIE TO USTAWIĆ?

Gość skype.
ponawiam

Gość irokes
też jestem ciekaw

jasne ze mozna, trzeba najechac na wybrany kontakt, kliknac prawym przyciskiem myszy i wybrac \"Zablokuj tego użytkownika\" Co w tym trudnego?

Gość skype
yhmmm.. no tak, ale czy ta osoba,ktora "zablokuje" otrzyma taką informację? ze zostala, przeze mnie zablokowana? Czy pomimo,ze ja zablokuje, beda od niej dochodzily do mnie wiadomosci? pliiss podpowiedzcie,bo to dla mnie b. wazne

tak, bedzie wiedziala ze ją zablokowales. Nie bedą dochodzily info od niej i od Ciebie do niej tez nie.

Gość irlandiav
hmmm to ciekawe co sie dzieje, moj znajomy ma pokazane,ze o 22:15 byl na skype, niestety ja nie widzialam,ze jest dostepny,a tez wtedy bylam na skype, wiec jak to jest, czy jest jakis inny sposob blokady?

W ten sposob to mozna jednynie tak, że jesli jestes na skype, nie chcesz zeby wiedzieli o tym inni to najprościej w świecie ustawiasz status \"niewidoczny\" dla innych niedostępny wizualnie lecz systemowo dostępny. System zapisuje ze byl mimo tego ze Ty widziałaś go jako niedostępnego. Wtedy możesz zarówno pisać jak i otrzymywać wiadomości.