Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm........

REGULON co o nich sądzicie

Polecane posty

Gość hmmm........

własnei się zastanawiam czy nie poprosic ginekologa o zmiane novynette na regulon. choc przy pierwszej wizycie pani doktor powiedziała mi że raczej przepisuje je kobietą które już urodziły dziecko ;/ a jakie wy macie doswiadczenia z tymi tabletkami?

Gość hm........
nikt nie bierze tych tabletek? :(

Gość 831013
Nie stosuj regulonu. Moja siostra miala i dostala zakrzepicy.

Gość stotysięcydwa
Ja biore regulon od 2 lat i bardzo go sobie chwalę. Jest skuteczny,dobrze wplywa na cerę i co najważniejsze nie wywoluje skutków ubocznych. Powinnaś porozmawiać z lekarzem o zmianie- bo to zależy od twojego organizmu.My nie zadecydyjemy za niego:) Ja mam 23lata i nie mam dziecka-mimo to przepisali mi regulon, wiec chyba nie ma reguly. pozdr

Gość natali1222333
Czy stosując regulon pozwalacie sobie maxymalnie "isc na calosc" czy jakos dodatkowo sie zabezpieczacie? Ja zaczynam chyba schizowac i sie zastanawiam czy mam powody. Od niedawna biore regulon i nie ufam mu jeszcze do konca, a bardzo bym chciala

Gość Mika27
Brałam regulon ale mój organizm źle na niego zareagował w efekcie czego w ogóle nie mogę przyjmować środków hormonalnych, ale wiadomo że jest to indywidualna sprawa. Co do "pójścia na całość" hmm antykoncepcja działała :)