Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan elf

pytanie do pań na temat zdrady sprowokowanej

Polecane posty

Gdyby Twoj Misiu poprosil Cie zebys miala seks z jego znajomym, ktorego znasz i podoba Ci sie jako facet... A - natychmiast rozstalbys sie z Misiem B - pomyslalabys, ze Mis jest chory i powinien sie leczyc C - zapytalabys seksuologa czy Mis jest chory D - zpytalabys Misia czy prosi powaznie bo wlasnie masz na to ochote E - z przyjemnoscia spelnilabys prosbe Misia Jezeli chcesz odpowiedziec wybierz literke. Druga literka mozesz oznaczyc odpowiedz na ta sama prosbe gdyby Mis chcial zebys mu potem o tym opowiedziala a trzecia literke gdyby prosil zeby to sie odbylo przy nim. Takze komentarz mile widziany.

Gość mała kasia
zdecydowanie D Kreci mnie układ 2m + 1 K więc taka prośbę zdecydowanie rozpatrzyałbym pozytywnie :)

Gość karaczan
uwielbiam zdradzac!!! :P

dlaczego miałabym zostwaiac faceta za jego fantazje erotyczne przeciez własnie na tym opiera sie związek :) albo ty z nim to zrobisz albo pójdzie do takiej która z nim to zrobi ;)))

Gość co ja tam wiem
skes z jakimś przystojniakiem za oficjalnym przywoleniem męża? Taka kobieta musi być szczęściarą

Gość anyhow anytime anything
Wybrałabym D, licząc na to, że Miś się opamięta :O

Czingishanka, \"zdrada sprowokowana\" (termin z seksuologii) to kiedy masz seks z innym facetem niz twój, namówiona do tego seksu przez twojego faceta. Twój facet może to robić dlatego że kochając cię może się wczuć w twoje przeżycia erotyczne tak że go też podniecają erotycznie. To nie pozwala na rozwiniecie się zazdrości w jego mózgu (możliwe że dlatego że u facetów podniecenie erotyczne i zazdrość są ulokowane w tym samym miejscu mózgu) i przez to zamiast bólu z zazdrości ma przyjemność z twojego podniecenia. Wiec warunkiem koniecznym takiej \"zdrady\" jest żeby facet tak bardzo cię kochal żeby ta jego miłość mogla przezwyciężyc zazdrość, co wydaje sie rzadkim zjawiskiem w naszej kulturze uznającj wyższosc facetow.

Lahkoona, wnioskuję z Twojego komentarza, ze wybrałabyś kombinacje AAA, czyli skrajną monogamie: brak ochoty na jakiegokolwiek skok w bok kiedykolwiek nawet za zgoda Twojego Misia. To nie jest typowe zachowanie \"przecietnej kobiety\" której się podobno czasem \"skok w bok\" zdarza, nawet bez wiedzy a cóż dopieo zgody jej Misia. Wiec możnaby przypuścić ze \"przecietna\" (będąc szczerą chociaż nie specjalnie \"awangardową\") wybrałaby kombinację przynajmniej EDC. Czy myślisz, ze taka teoria jest zupełnie poroniona?

Gość o ja nie mogę
elf :O