Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arabista

Chylę czoło przed kulturą arabską, gdzie dziewictwo jest w cenie i ma wartość!

Polecane posty

Gość Arabista

Kobiety tam zachowały wiele z cnót kobiecych, a na żonę nikt nie wezmie kobiety rozdziewiczonej przez kogoś innego. Tak moi kochani, dziewictwo jest ważne, a im więcej kobieta miała partnerów seksualnych (nie mówiać nawet o seksie bez miłości, bo to ją skreśla) tym mniej wartościowa jest. Niedziewicę to bym zaakcetował pod warunkiem, że jest wdową albo rozwódka i z nikim poza mężem nie spała

Gość kokaaaaa
a kogo to obchodzi

Gość henio
przecież w chrzescijaństwie dziewictwo też jest ważne -nie wiem ska te ochy i achy nad mentalnoscia i kultura arabska

ok podoba ci się w tej kulturze dziewictwo, ale powiedz - cała kultura ci się podoba? jaką kobiete chcesz mieć za żonę? tak jak u nich - kobieta z małym prawem głosu lub bez prawa do głosu, taką maszynę na nogach do rodzenia dzieci i utrzymywania domu, czy może taką jaką mozesz mieć u nas - świadomą swojej wartości, żonę - partnerkę, pomocnika i wspolnie z nią wychowywać dzieci ( nie ze ona sama) ? nie wiem skąd u Ciebie zachwyt ta kulturą - a moze lubisz być \"Panem?\" ps. i jeszcze powiedz że Ty facet możesz przed slubem kochać się z różnymi kobietami, żeby móc \"nabrać doświadczenia\" zeby umiec zaspokoić swoją przyszła żonę dziewicę :)

A co tym takiego cennego że dziewczyna jest przymuzana do zachowania dziewictwa pod kara śmierci? Podoba ci się moze tam pojedź i pomieszkaj to zobaczymy czy będziesz dalej chylił czoło przed tamta kulturą

Gość ja mam ciężki PMS
i nie wkurwiaj mnie takimi poglądami spierdalaj z tego kraju do Arabów i tam będziesz przeszczęśliwy pojeb!

Gość kanig
chylisz czoło a pomysl jak oni traktują kobiety i ile ludzi przez nich ginie puknij sie w czoło albo sobie do nich jedz

Gość Arabista
Seks uprawiam tylko z Arabami. Nikt inny nie potrafi tak dokładnie wypełnić mojego wyposzczonego odbytu :)

jak Ci tu nie pasuje to spierdalaj do Arabów, a normalne kobiety zostaw prawdziwym mężczyznom, bez kompleksów

Moze Cie zainteresuje fakt, ze starozytni Polacy mogli sie legalnie natychmiast rozejsc jezeli sie okazywalo, ze ozenili sie z dziewica (Norman Davies \"Boze Igrzysko. Historia Polski\" tom 1). Co kraj to obyczaj.

Gość te kobiety
sa do tego zmuszane,nie moga postapic inaczej,bo stalyby sie ofiarami honorowego zabojstwa,lepiej poczytaj"sprzedane","spalona zywcem" itd,jak swie tam traktuje kobiety i jakie maja prawa,zero praw.nieliczne uciekaja na zachod i cale zycie drza przed zemstą,co takiego fajnego jest w terroryzowaniu slabszych?uwazaj,zebys ty nie znalazl sie kiedys w sytuacji zagrozenia zycia,wtedy bedziesz inaczej spiewal

Gość starożytni polacy
O kurwa. To już bije wszystko...

Gość Arabista
ja tez do czasu kiedy nie wyszedłem zamąż byłem dziewicą a wiecie ze w tej kulturze monogamia nie jest w modzie teraz mam 10 męźów ktorzy codziennie jadą mnie w moja kakę alatego tak podziwiam ich kulturę i chociaż nie jestem godny tego zeby mnie nazwac polakiem dobrze mi tu

Gość Arabista
w celu zapewnienia maksymalnej rozkoszy mojemu czcigodnemu mężowi,zapusciłem dorodnego wąsa,którym dodatkowo podrażniam jego anus podczas robienia doopy

Znam bardzo wykształconego i mądrego człowieka, który połowę swojego życia spędził w Europie ale jest muzułmaninem. Jest człowiekiem bardzo poważanym, pochodzi ze znanej nie tylko w swoim kraju rodziny itd. I on ma 3 córki. I każda z nich jest obrzezana. A on sam mówi o sobie, że nie jest religijny... Ale uważa, że tak trzeba robić, bo tak robią porządne kobiety. Gdyby nie wyciął swoim córkom łechtaczki oraz warg sromowych, to by nie znalazły męża:O

Poza tym w swoim krótkim życiu byłam przez okres co najmniej miesiąca w 4 krajach arabskich, dodatkowo jeszcze wyjeżdżałam np. na dwa tygodnie do takich krajów, tak na wakacje. Mam rodzinę w takim kraju. I muszę powiedzieć, że nie można przykładać europejskiej miary do tego, co się tam dzieje... Bo jest to zupełnie inna kultura, inne społeczeństwo, dużo starsze od europejskiego, zwłaszcza polskiego i po prostu każdy, kto myśli, ze tam zaprowadzi Amerykę, jest tak głupi jak Bush:O Ale kobiety tam nie są zbyt szczęśliwe. Niektóre nie wyobrażają sobie innego życia, ale jednak są dość wymęczone i nie mają żadnych praw. Oczywiście w domu krzyczą na mężów i zrzędzą jak każda baba:) Ale jednak nie jest fajne, kiedy mąż normalnie ubrany w krótkie spodenki, dzieci też, przechadzają się po ulicy a obok idzie żona w czarnej dżelabie, pot jej spływa po oczach, bo tylko tyle jej widać, a mąż się ostentacyjnie ogląda za porozbieranymi turystkami:O Nie mówiąc o tym, że jest tam pełno prostytutek, z których Arabowie chętnie korzystają...

Gość Zdzisiek z wioski
bicie kobiet u arabów też jest w cenie, gratulacje

Gość mam te same spostrzezeniaco
deska. Nie zamiernilabym sie z arabka, ale tez wiem, ze ona wcale chetnie nie zamienila by sie ze mna