Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matteo

zdjęcia

Polecane posty

czesc mam problem. jestem z baaardzo atrakcyjna dziewczyna i ona ostatnio otrzymala propozycje kilku sesji zdjeciowych . od razu dodam ze to soprawdzone oferty a nie jakies anonimowe oferty z prasy ( dlugoletni znajomy jej rodziny pracuje w Anglii i ma tam liczne kontakty w swiecie mediów ). Chodzi o zdjecia do magazynów typu ckm, playboy, maxim, itp. to dla niej szansa, przygoda, okazja do zarobirnia kasy na start, oprocz tego oboje mamy po skonczeniu jej studiów wyjechac do anglii do tego znajomego. ale gdzies w srodku mam uczucie zazdrosci, ze beda ja ogladac na tych fotkach, itp. a jakie jest wasze zdanie ? czy nie mielibyscie nic przeciwko takim fotkom swej dziewczyny / czy na jej miejscu byscie sie zdecydowaly na takie sesje ? czekam na wasze wpisy i dyskusje pozdrawiam wszystkich

kilka lat temu tez mialam taka propozycje i zrezygnowalam i zaluje tej decyzji do dzis. nie pozwol zeby Twoja dziewczyna tez zalowala, ze nie wykorzystala szansy. musisz siebie odstawic na bok i pozwolic jej zadecydowac a zdjecia nie koniecznie musza byc rozbierane do konca

a mozesz powiedziec dlaczego zrezygnowalas ? wiem ze fotki moga byc nie do konca rozebrane ale mimo to jakos dziwnie sie czuje

Gość a ja powiem tak.....
nie przejmuj sie tym! naprawdę nie ma powodu! jesli nie bedzie ona sypiac z nikim, a tylko pokazywac sie na fotkach to to naprawde nic i nie ma powodu do zazdrosci. trzymaj sie 🖐️

a tego ze z nikim sie nie przespi to jestem pewien, to nie chodzi o to ale mimo to jakos dziwnie sie z tym czuje

Gość Pewnym ...
to ty możesz być tylko siebie i ............. to nie zawsze :) Co do tematu to na pewno bym się nie zgodziła. W życiu nie są ważne tylko pieniądze i to żeby je mieć za wszelką cenę - takie jest moje zdanie.

Gość Myślę że ................
oferta ta jest dosyc "ślizga" :(

Gość ja bym się nie zgodziła
ale to jest jej decyzja. wg mnie to jest okropne że sprzedaje się swoje ciało a potem faceci ślinią się nad takimi zdjęciami.no ale to tylko moje zdanie;)

Gość ghghg
zdjecia i tak są potem poprawiane w photoshopie, wiec to nie do konca ona na nich bedzie :p

a jeśli sie na to zdecydujecie to napewno będzie Ci trudno i będziesz się bardzo wk***iał.pomyśl:idziesz ulicą i widzisz w kiosku swoją nagą dziewczyne(zdjęcie)to raczej nie będzie fajne

jestem jej pewien nie jest to kasa za wszelka cene po za tym niektorzy z was, Bóg wie co sugerują... to jest zalatwione przez zaufanego czlowieka, wiec niemtore z wasze insynuacje nie maja racji bytu...

nie bede wudzual jej w kiosku, bo to gazety angielskie a poki co mieszkam w anglii... chce wuedzuec dlaczego wy byscie sie zgodzily/nie zgodzily i dlaczeo o raz jak faceci zachowali by sie na moim miejscu...

bo chce żeby nagą widział mnie tylko mój facet.nie chce żeby ktoś inny na mnie patrzył,po prostu

Gość powiem - tak
Ja bym chętnie wystąpiła w takiej sesji mając "predyspozycje" :P a facet niech siedzi cicho, to tylko fotki. Póki co kolega zrobił mi kilka lekko erotycznych fotek, które czasami komuś pokażę i nie widzę w tym nic zdrożnego...

Gość Przede wszystkim ...
to musi być jej decyzja nie twoja. Jeżeli jej na tobie zalezy to ona na pewno przy podejmowaniu decyzji weźmie pod uwage twoje zdanie, jeżeli jej chodzi tylko o kasę ... i to wcale nie taka wieeeeeeelką jak by się moglow wydawać to juz jej sprawa. Wybacz, ale to co mowisz, że zdjecia są załatwiane przez zaufana osobe to jest dla mnie po prostu śmieszne Ale każdy wierzy w to co chce :)

dlaczego cie to smieszy ? ten facet zna siwe swietnie z jej rodzicami ponad 20 lat !

Gość No i co z tego..........
ze zna się z jej rodzicami ? To nic nie znaczy, moim zdaniem, a sam fakt, że proponuje zdjecia tego rodzaju daje mi tym badziej do myslenia. Ale nie musisz kierowac się przeciez moim zdaniem, mowię tak bo na pewno jestem starsza od was i mam tzw. doswiadczenie zyciowe. Juz niejedno widziałam ... zycze zeby twoja dziewczyna podjęła słuszną decyzję

Gość Może nic ...
jak wiadomo pedofile najczęściej znaja się z rodzicami swoich ofiar albo sa krewnymi.