Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DodaElektroda

Kto lubi zakupy!?

Polecane posty

Gość DodaElektroda

Uwielbiam zakupy!!!! Dzis wieczorem wybieram się po spożywkę, a potem po jakiś ciuszek!!! Bez mojego facetz rzecz jasna, bo on dłużej niż godzine nie wytrzyma :) A wy lubicie zakupy?

Gość DodaElektroda
Apropos tanich sklepów... Kilka dni temu słuchałam interesującej audycji w Tok FM o prawach konsumenta i zadzwoniła pani w średnim wieku umówić niezwykle kłopotliwą sytuację, któa ją spotkała w Lidlu. A mianowicie, kupiła spodnie na wyprzedaży, ale z racji tego że nie mieli przymierzalni kupiła je w ciemno. Po przymierzeniu w domu stwierdziła, ze ich nie chce i udała się do sklepu celem ich zwrócenia. Sklep odmówił. Babka dochodziła swych praw rozmawiając od pani na kasie na kierowniczu kończąc. Bez skutku. Potem pisała pisma...Potem dzwoniła do nich, ze chce swoje 20 zł :D z powrotem :) aż nie wytrzymała i zadzwoniła do radia, aby poradzić się prawnika co ma tego z tą sprawą zrobić.... Sami oceńcie zachowanie miłej pani od spodni :D

Gość bardzo dobrze
Nie ciule wiedzą że w sklepie musi być przymierzalnia. To czy wielkie Halo o 20 zł to to już nie ma znaczenia. Niech ktoś dupkom po łapskach da.

Gość Mądra Sowa
jak mam pójść po zakupy (szczególnie ubraniowe) to jestem chora a do Biedronki Bidulki nie zaciągniecie mnie nawet wołami

Gość mualenka
Zakupy lubię, szczególnie te w necie, bo nigdzie nie muszę iść i się nie męczę. Poza tym w realu nie ma tylu fajnych promocji:) https://www.bzwbk.pl/63391

Gość malaka
Weszłam w ten link twój, to ten zakupowy test. Fajna sprawa. Ciekawe ile osób zrobiło. właźcie tam! Zobaczymy wyniki :) zreszta w sklepach nie ma tego czego potrzebuje, a w necie zawsze sie cos znajdzie.

Gość Wham
Ja zrobiłam test. Fajny i łatwy, więc może bonik uda się zdobyc. Ja w necie to jeszcze chyba tylko jedzenia nie kupowałam, a tak to już wszystko, bo wygodniej.

Gość Elwirka222
Chcialam sie dowiedziec czy ktos z was kupował juz cos w sklepie www.petrini.pl bo podoba mi się tam jedna torebka. Rzmawialam na gg z osoba z tego sklepu i wszytsko wygladalo ok Ale wiecie przezorna zawsze ubezpieczona :-) Ja nie mam jeszcze doswiadczenia w zakupach przez internet a torebeczka kosztuje 120 zł