Koszyko 0 Napisano Marzec 4, 2020 Laserowa korekcja niestety trochę kosztuje, ale moim zdaniem jest to opłacalna inwestycja – w końcu chodzi o nasze oczy, o jakość widzenia. Z polecenia koleżanki z pracy trafiłem do pani dr Nowosielskiej w Warszawie, która zaproponowała mi laserową korekcję metodą EBK – bezpieczną, bo bez głębokiej ingerencji w oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoxieRoksana 0 Napisano Marzec 4, 2020 Ja miałam wykonywany zabieg laserowej korekcji wzorku w szpitalu Enel-Med w Warszawie. Już minęło kilka tygodni od zabiegu i jest naprawdę znacząca poprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalDrozd 0 Napisano Grudzień 20, 2020 dokładnie, kazda optegra ma rozbudowane zestawy badań, a kwalifikacje sa bardzo rzetelnie przeprowadzane i dokładnie, nie jest to 15minutowa wizyta. zresztą pracują tam fachowcy wiec spokojnie można im zaufać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gossp 0 Napisano Luty 22, 2021 no We Wrocku to jest jeden z lepszych klinik! ja polecam i uważam ze teraz tym bardziej pilnują bezpieczeństwa i higieny! także nie ma co się bać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bonna 0 Napisano Maj 21, 2021 ja to akurat robiłam w Optegrze w Łodzi....i nie narzekam, dokładnie i dobrze przygotowali, wiedziałam o każdym aspekcie zabiegu no i przede wszystkim sprawnie wszystko poszło! jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach