Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1983

laserowa korekcja wzroku

Polecane posty

Laserowa korekcja niestety trochę kosztuje, ale moim zdaniem jest to opłacalna inwestycja – w końcu chodzi o nasze oczy, o jakość widzenia. Z polecenia koleżanki z pracy trafiłem do pani dr Nowosielskiej w Warszawie, która zaproponowała mi laserową korekcję metodą EBK – bezpieczną, bo bez głębokiej ingerencji w oko.

Ja miałam wykonywany zabieg laserowej korekcji wzorku w szpitalu Enel-Med w Warszawie. Już minęło kilka tygodni od zabiegu i jest naprawdę znacząca poprawa. 

dokładnie, kazda optegra ma rozbudowane zestawy badań, a kwalifikacje sa bardzo rzetelnie przeprowadzane i dokładnie, nie jest to 15minutowa wizyta. zresztą pracują tam fachowcy wiec spokojnie można im zaufać!

no We Wrocku to jest jeden z lepszych klinik! ja polecam i uważam ze teraz tym bardziej pilnują bezpieczeństwa i higieny! także nie ma co się bać!

ja to akurat robiłam w Optegrze w Łodzi....i nie narzekam, dokładnie i dobrze przygotowali, wiedziałam o każdym aspekcie zabiegu no i przede wszystkim sprawnie wszystko poszło! jestem zadowolona!