Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo załamanaaaaa

7tc i jeszcze niewidoczne tętno????

Polecane posty

Gość bardzo załamanaaaaa

Błagam pocieszcie mnie. Byłam właśnie u lekarza i nie widać tętna. Czy to mozliwe, że się jeszcze pojawi??? Mam iść we wtorek znowu i zobaczymy, czy ktos tak miał, błagam napiszcie!!!

Gość a moze to ciaza
no a co na to lekarz??? nic ci nie powiedzial???

Gość bardzo załamanaaaaa
Lekarz mówi, że jeszce zobaczymy, może owulacja była później i może jest za wczesnie

Gość bardzo załamanaaaaa
Ale czy to możliwe??? Tak późno???

Gość bardzo załamanaaaaa
Proszę pomóżcie, napiszcie jak miałyście!!!Czy ktoś też tak miał???

Na pierwszej wizycie u lekarza byłam w 5tc tetno było widoczne. A miałaś może problemy z cyklem????

Gość bardzo załamanaaaaa
zazwyczaj miałam regularne, ale ostatnio chyba owulację miałam później(boli mnie wtedy jajnik). Jestem załamana, bo boje sie ze moja ciąża obumarła

Gość bardzo załamanaaaaa
Błagam napiszcie,czy zdarzaja sie przypadki, że dopiero później widać tetno, napewno słyszałyscie, albo moze ktoś tak miał!!!

ja na pierwszej wizycie bylam pod koniec 5 tygodnia liczac od daty ostatniej @ i jak zapytala o tetnpo to lekarz sie tylko usmiechmal i powiedzial zebym przyszla po 8 tygodniu, bo dopiero wtedy jezeli nie widac mozna mowic ze cos jest nie tak z ciaza poszlam po 8 i wtedy uslyszlalam tetno dziecka ;) glowa do gory!

Gość bardzo załamanaaaaa
Rany, dziękuję. Te słowa to dla mnie ogromna pomoc. Az mi łza poleciała. Jak jeszce ktos mi tak napisze, to juz sie chyba uspokoję

nie martw sie! poczekaj do wtorku, albo zrob bete i sprawdz czy przyrasta, jezeli tak to znaczy ze ciaza sie rozwija prawidlowo zycze powodzenia!

Gość bardzo załamanaaaaa
Ale betę musiałabym zrobić wiecej niż raz prawda???

Gość bardzo załamanaaaaa
Błagam niech ktos jeszcze sie wypowie

Gość bardzo załamanaaaaa
Napiszcie, bo zwariuję, Czy serdeczko mozna zobaczyć dopiero w ósmym tygodniu???

niestety ale jeżeli lekarz ma słaby sprzęt to małe jest prawdopodobieństwo aby było widać tętno... najlepiej będzie jak przestaniesz sie stresować bo tym też zagrażasz dziecku.. uspokój się i przeczekaj.. jeszcze tydzień... co do badań to możesz je zrobić i powtórzyć po 2-3 dniach

u mnie w 8 tygodniu - na jedym usg nie było widać praktycznie nic- lekarka stwierdzila 3 tygodniową ciąże!!! przeplakalam całą noc , poszlam do innego lekarza i okazalo sie ze wszystko jest ok- dziecko ma 8 tyg i bije mu serduszku- niestety duzo zalezy od lekarza i sprzetu

tak nawiasem mówiąc ta pierwsza lekarka za 3 tygodniową ciąże wziela moją bliznę po cc...............