Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cap

jakie smrody was najbardziej draźnią?

Polecane posty

Gość kuboj
tanie perfumy są nie do zniesienia zwłaszcza używane w nadmiarze

Gość fekatka lisia prosta
mnie najbardziej drazni smtod kupy Kwasniewskiego i Lyzwinskiego.Sam nie wiem ktory z nich bardziej?

Jak wchodze do kibla na imprezie, a ktos tam przed chwilą bełtał :/ i jeszcze na dodatek jak jest gorąco w srodku..... wydaje mi sie ze zaraz sama dorzuce jeszcze swoje

Gość fekatka lisia prosta
mnie najbardziej drazni smrod kupy Kwasniewskiego i Lyzwinskiego.Sam nie wiem ktory z nich bardziej?

Gość gapcia_aa
papierosy ............. ............. skarpety wymiociny

Gość cale szczescie ze
smrodu nie czuc w sieci, ale by na kafeterii smierdzialo :D

Gość fekaliov iwan
mnie draźni smród moczu i starych ludzi

mnie najbardziej odrzuca smród żula:o wiecie..jak czasami na ulicy przejdzie jakiś śmierdzący żurmen, lub usiądzie w jednym wagonie w tramwaju..ten smród jest dla mnie nie do wytrzymania i ciągnie mnie..wiecie na co

Gość malenka niunia
zule w Polsce maja czasem takie dowcipy, ze zostawiaja kupe zawinieta w szmate pod drzwiami, czytalam o tym wiele razy tu w Polsce

Gość takasobieafeee
niemyte stopy niemyte pachy odzież i włosy śmierdzące papierochami oddech palacza zapach osoby na kacu oddech dziadka konsumującego czosnek na miażdżycę zapach "moherowych beretów" w Kościele czyli osób, które noszą nieprane płaszcze z lat ich świetności czyli sprzed 40stu lat i pewnie jeszcze kilka innych

Gość mnie chuch ludzi po przepiciu
skarpety, perfumy w nadmiarze,wiekszosc sprajow do odswiezania powietrza, gnijacy kartofel, i nade wszytko jak komus z gęby jedzie A co rozumiesz przez smrod starych ludzi? Jakos moi dziadkowie nigdy nie smierdzieli. Smierdziec moze i stary i mlody,to nie od wieku zalezy

Gość takasobieafeee
najbardziej dobijają mnie odpicowane panny, wystrojone, wymalowane, fryzurki zrobione, biżuteria, super buciki, torebki i inne bzdety i oczywiście jakiś superkobiecy papierosik w dłoni.....jak sobie wyobrażę zapach ich oddechu wymieszany z zapachem ich perfum to mam ochotę puścic regularnego pawika, bleeeeeh

Gość takasobieafeee
smród starych ludzi: niedomycie, nieprana, przepocona, przetłuszczona odzież, czasem nietrzymanie moczu i chyba dodatkowo kwestia kiepskiego metablizmu, stąd specyficzny zapaszek, tak chyba pachnie po prostu stare ciało, któremu bliżej do śmierci niż życia

Gość wafelek 22
nie do zniesienia jest smród skarpetek,zurzytej podpaski,sera żóltego,bekniecia po zjedzeniu kiełbasy lub boczku,pierdzenia po zjedzeniu slodyczy,starych ludzi w autobusie(szczególnie w lecie)

Gość kałmanawardze
smród z ryja jest okropny,brudnych majtek namaczanych w wodzie:),

Gość niemile to co piszecie
o starych. To raczej smród biedy, zaniedbania i choroby, Rozumiem, ze zakladacie,ze sami bedzieci smierdziec na starosc, bo to nieodwolalne.

Gość reksio jebanek
ja nie lubie zapachu szpitala i gabinetu stomatologicznego

Gość wyluzuj ....
- zul - pies zwl.zmokniety

aaa, jeszcze ropa śmierdzi :o kiedyś mi się zdarzyło poczuć , jak znalazłam psa, który miał ropiejące rany

\"curva\" to slowko uzywane w wielu jezykach wywodzacych sie z laciny, w lacinie jest to przymiotnik rodzaju zenskiego ("skrzywiona, skrecona"), ale np. w hiszpanskim rzeczownik oznaczajacy po prostu \"zakret\"

Gość whm
a ja lubie zapach mastki,pusi pachnącej rybą,uryny-pobudza mnie jej zapach,i brudu z pomiedzy palców

Gość jglfh
A jak śmierdzi trup??Coś jak zdechłe rozkładające się zwierze???????

jglfh -----> to jest tak specyficzne, że się nie da opisać, przynajkmniej jak nie potrafię tego do niczego przyrównać

Gość jglfh
Gorzej niż padlina?Bo kolega mojej siostry pracował w zakladzie pogrzebowym i twierdził że ten zapach jest tak wstrętny że można zwymiotować,ale może taki on wrażliwy jest :P

noo, może porządnie zemdlić! nie polecam! przeciez to co ma czlowiek aktualnie w jeloitach jkest rozkładane, ogolnie wszystko, dobrze ,ze są kostnice