Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość say good bay

do kosmetyczki z opaloną twarzą??

Polecane posty

Gość say good bay

mam pytanie czy mozna zrobić zabieg u kosmetyczki a dokłądniej piling dermatologiczny jak sie troche opalało twarz?? czy poczekac az opalenizna zejdzie?? czy to nie ma znaczenia czy twarz byla opalana??

Gość say good bay
czy ktos mi odpowie?????????

Gość Gośka xD
ja sie na tym nie znam.. :p

Gość nie nie ma
znaczenia. Nie mozna robić odwrotnie- opalać się po wykonaniu pilingu!

Gość say good bay
aha, bo mam juz troche opalopną twarz, ale zastanawiam sie nad jakims pilingiem na moje niedoskonalosci bo mnie wkurzają wiec... chyba pojde jednak;)

Gość TakaSobieJednaLaska
Ja poszlam z opalona twarza. Jedyny minus to to, ze kosmetyczka Ci i tak ta opalenizne ,,zdrapie,, i bedziesz blada.

Gość say good bay
wiem wlasnie, sama nie weim co zrobić... wkurzają juz mnie moje przebarwienia po pryszczach jest ich pare ale mnie wkurzaja no i te poru pozatykane...chetnie bym sie wybrala do kosmetyczki na jakis dobry piling na te przebarwienie i jakies oczyszczanie buźki...ale wlasnie to sie laczy z posiweceniem opalenizny...ah jeszcze moze bedzie okazja w sierpniu zeby wystawic troche buzke na sloneczko... zaluje ze przed wakacjami nie poszlam ale nie mialam kiedy zabardzo i z kasa tez krucho bylo...hehe:( co byscie zrobiły?? doradźcie...

Gość say good bay
halo niech mi ktoś doradzi:(

Gość lisawieta
wiesz mozesz poczekac az ci troche zejdzie opalenizna, ale moze lepiej teraz i potem jeszcze opalic?? powinno byc kiedy.... wybor nalezy do ciebi

Gość i tak
żadna kosmetyczka nie wykona Tobie peelingu w srodku lata. Takie zabiegi wykonuje sie po sezonie letnim kiedy nie ma juz duzego naslonecznienia. Przede wszystkim opalenizny(która teraz masz) po takim zabiegu na pewno bys nie miala... nastepna sprawa jest ochrona skory po takim zabiegu-zero slonca!!! dopiero nabawilabys sie przebarwien