Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Co sądzicie o całowaniu kobiet w rękę?

Polecane posty

Gość a jakzedziala
Dla mnie to jest obrzydliwe.Kilka razy podstawiono mi pod nod reke,ktora byla wyraznie od czegos co przypominalo resztki np.po obiedzie innym razem podobnie,nieswierzo.Od tamtego czasu nie robie tego.Fuuuuuujjj

Gość zbieracz desek
odkąd w swojej wadze znalazłem regulator,kg mi nie przybywa:D ale muszę co raz bardziej regulować:classic_cool:

Teraz juz na poważnie: ja uważam, że całowanie kobiet w rekę to piękny polski zwyczaj i sam go praktykuję. ale nie wiem czy wiecie ze wg protokołu dyplomatycznego całowanie w ręke jest dopuszczalne.... tylko pod dachem! na świeżym powietrzu nie powinno sie tego robić. Nie wiem kto to takustalił i dlaczego al epodobno tak jest! Deseczko - jeszcze raz całuje rączki 😘 😘

Gość zbieracz desek
w sęki całuję bez przymusu i z uwielbieniem:D w dłoń nie lubię a tylko dlatego ,że wiem ,że kobiea może poczuć się nie swojo, bo tak najzwyczajniej w świecie to mi to nie przeszkadza:D

Ja wstrętnych babsk wcale nie caluję tylko od razu w łeb ale to na szczęście wyjątki bo większość kobiet traktuje z uwielbieniem więc u mnie to gest jak najbardziej szczery ;)

Gość zbieracz desek
no to mamy problem natury technicznej:classic_cool: nigdy nie miałem dziewczyny😭 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak w czasie spaceru raczej nie. Całuję dłoń na powitanie (jak powiedziałem od czegoś trzeba zaczać). Potem nie lubie się powtarzać więc nastepny pocałunek jest juz na ogół...w usta :D

Gość partyzant marian
ten kto to calowanie po rekach wymyslil-byl chyba chory na :mortademie.

Gość 76575
Nie caluje, kto wie, gdzie ona te reke trzymama wczesniej, albo co nimi robila :o

Gość zbieracz desek
tu tkwi sęk:D z zaskoczenia to mogę w minę na chodniku wejść:P no ale faktycznie na spacerze, trzyamjąc się za ręcę...majta się majta no mi może się zdarzyło,że pocąłowałem. teksty o zarazkach to mnie nie przekonują, a gdzie ich nie ma?? po mydle pływają całe stada. Obcych w rękę nie całuję, z resztą teraz najczęściej kobieta podaje pewni dłoń do normalnego uścisku... no chyba ,że jakaś szczukopodobna co mnie w pocałuje

Gość zbieracz desek
a na co ci same koleżanki w życiu:classic_cool:

Gość zbieracz desek
dzieki za ostrzeżenie:classic_cool: cóż jestem zmuszony zaufac Twojej wnikliwej ocenie:D

Gość zbieracz desek
luz za rączke nie musisz mnie prowadzić bo jeszcze pocałuję:classic_cool:

jestem deska przegralam zycie ->zgadzam sie:) A co do calowania w reke-dla mnie to jakies takie upokazajace. Zawsze niezrecznie sie czuje w takiej chwili. Pomijajac fakt ze jest to zazwyczaj obrzydliwe. Zdecydowanie bardziej lubie podac facetowi reke. A za straszny nietakt uwazam zachowanie coponiektorych panow ktorzy witaja sie usciskiem dloni z innymi mezczyznami a kobiety pomijaja. A powinni najpierw kobietom podac reke. To jest dla mnie klasa. Raz w zyciu facet pocalowal mnie w reke tak ze mi ciarki po plecach przeszly. Bylo to przy poznaniu kolegi z pracy ktory powoli i patrzac mi w oczy pocalowal moja dlon. Ale to byl tylko jeden raz w zyciu. Wszystkie inne byly obrzydliwe.

Gość w nogę jest oryginalniej
:classic_cool: