Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migocia

wezły chłonne?

Polecane posty

Gość migocia

czy mogą bolec nie powiększone węzły chłonne?

Gość migocia
?????????

Gość migocia
właśnie w poniedziałek sie wybieram! tylko ze ten bol nie jest ciagle tylko od czasu do czasu???

Gość to migiem do lekarza
róznie to bywa z wezłam moze to nic amoze to cos groznego i złosliwego nie daj boze

z wezlami jest taka sprawa, ze cokolwiek jest ciezko zauwazyc jesli nie sa znacznie powiekszone i bolesne, ale mimo to lekarz napewno wykona potrzebne badania i dowie sie dlaczego tak jest. ja mam np. powiekszone wezly, ale nie bolesne,a badania niczego nie wykazuja..dlatego wiem, ze wezly moga byc utrapieniem

Gość ja mam wezłu np wyszuwalne
ale nie powiekszone lekarz powiedział ze to daletego ze jestem chuda

z reguly jesli wezly sa bolesne to nie powinno to byc nic groznego, ale nigdy nic nie wiadomo. moze masz jakas infekcje, o ktorej nic nie wiesz. ale nie demonizowalabym, ze to moze byc cos zlosliwego!!! jest wiele chorob nie koniecznie nowotwory! Polacy maja sklonnosc do dramatyzmu.

Gość migocia
wiem ze to roznie moze byc? pobolewuja mnie na szyi i w pachwinach ( ale lekarz powiedział ze to nie wezły) do tego ma ciagle stan podgoraczkowy wiec chyba cos sie dzieje tylko mam nadzieje ze nic powaznego? w poniedzialek ide do innego lekarza zobaczymy co zdiagnozuje.

Gość jaki masz ten stan
podgoraczkowy?

podejdz do tego na spokojnie. moze byc bardzo wiele powodo dla, ktorych tak sie dzieje..dlatego lepiej poczekaj na diagnoze.

Gość migocia
37,3 najwiecej!

tez mam stany podgoraczkowe. lekarz powiedzial, ze jest kilka mozliwosci. najbardziej prawdopodobna to infekcja z, ktora wlaczy orgamizm,a inna, ze sa ludzie, ktorzy tak poprostu maja..mimo to wciaz jest wiele chorob, ktore maja takie objawy chocby mononukleoza..ale mozna gdybyac i gdybac.

Gość migocia
zaczeło sie w ogole w maju od bolu stawow i gardła no i ten stan podgoraczkowy ale lekarz powidział ze bol stawówi goraczka od migdałow bo laryngolog skierował na wyciecie. w czerwcu mialam wycinane i stan podgoraczkowy nadal sie utrzymuje i do tego pojawił sie ten bol wezłow!!

Gość migocia
bylam u lekarza rodzinnego to dal mi leki przeciwbolowe i powiedział ze powinno przestac bolec bo to dla niego nie wezły! troche sie martwie, bol stawow ustapił po ok 1,5 tyg a stan podgoraczkowy utrzymuje sie do tej pory od maja! i do tego ten bol....

Gość migocia
jak robilam morfologie i ob było wszystko ok

Gość migocia
sweet dreams......a co masz tez problemy z wezłami? wlasnie w poniedziałek chyba pojde do innego lekarza!

Gość migocia
wielka stopa..... a jakie miałaś problemy?

Gość migocia
i co ci lekarz zdiagnozował jesli moge wiedziec?

wiem, bo szukalam na temat wezlow wszystkiego co mozna tylko znalezc na necie..i czytajac mozna sie samemu nakrecic, a prawda jest taka, ze chorob moze byc od groma i jeszcze troche.. ja sama mialam juz kliku lekarzy i zaden nic nie wie. rece opadaja...

Gość migocia
mam nadzieje ze to nic poważnego aż tak nie będzie!! zycze zdrowka! :)