Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnnnnna

Dla wszystkich mam.

Polecane posty

Ładne nie? :-) uwielbiam K. Groniec, znalazłam to dziś i o Was pomyślałam :-), bo przecież wszystkie tu jesteście z jednego powodu, niezależnie od wieku, statusu matrialnego czy miejsca zamieszkania - fajnie :-)

Paulka niezłe nie ??? ja rycze zawsze jak to widzę a potem mój facet spiernicza bo każe się zapładniać :classic_cool: co u Mani ? zdrowa ? 😘

ale Kolorowa chyba K. Groniec nie łapie nie ?? bo ja szczerze też tak średnio :D :D

Ech a ja Wam trochę zazdroszczę tych małych potworków :-), trzeba sie wziąść do roboty :-D bo instynkt macierzyński życ mi nie da - ciekwe co mój M powie na to jak z pracy wróci ;)

no ja podobnie, tylko ze nie lubie pani Kasi i ta piosenka też taka średnia troszkę jak na mój gust ;) a filmik krótki i na temat i ochhhh 😭

Miłość bezwarunkowa - miłość matki do dziecka, niezależnie od jego decyzji, postępowania. Potrzeby dziecka matka przedkłada nad swoje. Ech..... koniec wykładu :)

poweim tak: miazdzy serce :) super piosenka :) nie znam wogole tworczosci k.groniec, ale ta pioseneczka jest wyjatkowa.. wyjatkowa jak my wszystkie :)