Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzegranyBardziejNiżStańczyk

szukam dziewczyny która mnie zaakceptuje z całym niedobrodziejstwem inwentarza

Polecane posty

Jestem totalnym życiowym przegrańcem. Niektóre tego powody wymieniłem w stopce. Ale w sumie to co mi zależy, napiszę tutaj. Może jest tu jakaś dziewczyna, która mnie przygarnie. Wymagań nie mam żadnych poza tym żeby była wierna i szczera. Reszta się nie liczy. Czekam na odzew jakiejś kobiety.

Gość hgfff
tak, jestem kobietą. tak tylko sie wpisalam, zeby podnieść temat, ukochanego juz mam ;)

Gość hgfff
zapomniales napisac ile masz lat :D

Gość No to po co założyłeś topik
???

Gość hgfff
jakas dziewczyna o wzorscie ok. 155 na pewno cie zaakceptuje :)

Oj facet,piszać tylko o swoich wadach,to niezbyt fajnie sie w ten sposób reprezentujesz. ;) Napewno masz jakies zalety i nieuzalajsie bo facetowi nieprzystoi. ;)

Gość hgfff
wyglądu zmienic za bardzo nie mozna, ale jakbys schudł to byloby na pewno lepiej.

Gość jakbyś pokazał zdjęcie
to chętnie bym oceniła czy Twoja twarz to naprawdę spalona stodoła :P

schudniesz, założysz jakis spoko ciuch(:P) i naprawde nie bedziesz narzekac na brak powodzenia . jest wiele dziewczyn nie szukajacych brada pitta .:)

Gość najlepsze sa teksty w stylu
"napewno sobie kogoś znajdziesz":O to sie z nim umów daj mu szanse zamiast gadac takie frazesy :O

Gość Już to było na kafe
otwarte branie na litość pod pozorem desperackiej szczerości i takich tam numerów

Taaak, rozwijaj się i podróżuj. Jak ja nawet pracy nie mam, bo mieszkam w takiej dziurze że szkoda gadać. Żeby podrózować i się rozwijać to trzeba mieć kase. Ja nawet na kase nie poderwę dziewczyny bo nie mam kasy. A zdjęcie już tu kiedyś pokazywałem

Gość agent 008
niezbyt lajtowo sie masz pewnie siedzisz non stopw domu i dzierzysz berlo w rece sliniac sie do jotpegow z neta .jak czytam takie posty to dziekuje niebiosom ze kobiety uwazaja mnie zaprzystojnego. a te wszystkie brednie o pielegnowaniu wnetrza to parodia, bolaska zanim Cie zachce poznacoceni Twoj wyglad zreszta sam sie przekonales. chyba nic Cinie pozostanie jak brechtanie serdla do 30 a potem chajtniecie sie z jakas wioskowa zdzira z 2 dzieci co jej nikt nie chce ...no coz zycie ale po co masz sie karmic tymi pierdolami ktore tu Ci podsuwaja ? lepiej od razu wiedziec co Cie czeka . pozdrawiam mimo wszystko i milej "go(RĄCZKI) sobotniej nocy " - sorki za zart slowny ale tak mi sie jakos zlozylo :)

Gość Barkas
jak nie masz pracy i kasy to za co siedzisz całymi dniami na necie?z renty babci?