afekafe 272 Napisano 20 minut temu 4 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Dajcie kanapeczk dziewczyny Babcia w Polsce najlepsze kanapeczki mi serwuje ahh Gdybyś sam sobie pichcił, dałabym ci przepisać na bułeczki/zapiekanki z patelni. Jestem z siebie dumna, że coś takiego znalazłam w necie, zmieniłam składniki i już 6 razy zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: No bo co miałam myśleć jak przeczytałam "stojący"? Do tego "sztywny". No wybacz. Muszę być ostrożniejszy w doborze wyrazów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 20 minut temu Miecz juz idzie do Ciebie, milej kolacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 19 minut temu Tak sie sklada ze u babci jadalem zapiekanki z patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Oczywiście że można mówić jedno , a myśleć drugie i robić jeszcze trzecie . To się nazywa poprawność polityczna . Chodzi o to, że "tak" za "tak" było a "nie" za "nie". Bez światłocienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 18 minut temu Tak lub nie oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Muszę być ostrożniejszy w doborze wyrazów Wolę spontaniczność. Tak sobie tylko napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 16 minut temu Ogarniam przed domem ale faza ja pieerdole Spontanicznosc https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/ogarniam-przed-domem-ale-faza-ja-...-spontanicznosc.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 16 minut temu 2 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Tak sie sklada ze u babci jadalem zapiekanki z patelni Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 15 minut temu Nie otwieram linków z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Wolę spontaniczność. W tym towarzystwie świętej inkwizycji?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 15 minut temu Calkiem mozliwe, ze tez jadalem, ale to dawno temu, jak zylem w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 15 minut temu Haha tam stary dziadek siedzi przed domem zdjecie z naszej klasy nic podejrzanego zabawna fotka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: W tym towarzystwie świętej inkwizycji?! A kto bogatemu zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Haha tam stary dziadek siedzi przed domem zdjecie z naszej klasy nic podejrzanego zabawna fotka xD Jeśli tam będzie jakieś świństwo to nie wiem, co Ci zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 11 minut temu Nje jest, mozesz mi zaufac, to zabawne foto ze slowem spontanicznosc Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 11 minut temu Jak widze spontanicznosc.to mi sie to lrzypomina xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Pychota U nas mężczyzna to robi, a kobiety (duża i mała) pałaszują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 9 minut temu 10 minut temu, Miecz napisał: Nie rób tego! Wychodzę! Brum! Lubię Cię nad życie! Ale najpierw wejdź! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 8 minut temu Milej kolacji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, selkie napisał: Pychota U nas mężczyzna to robi, a kobiety (duża i mała) pałaszują A tak się jakiś złożyło, że ostatnio takie tosty robiła mi kobieta. Ale nie chciała zostać moją żoną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano 5 minut temu To pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 255 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: To pech I to jaki! Ona rewelacyjnie gotuje i ma fenomenalną wiedzę na temat muzyki. Na dodatek żegluje i jest zawsze na tak. Prawie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 112 Napisano przed chwilą 35 minut temu, Miecz napisał: Bo on tak jak ja je czereśnie z pestkami On sie dyskretnie pozbywa pestek wiec nie bierz niego przykladu i trucizny nie jedz, a jak już chcesz koniecznie jeść pestki, to może jednak tych jadalnych spróbuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 1 Napisano przed chwilą Moze polizcie sobie farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 474 Napisano przed chwilą 9 minut temu, miramar napisał: Ale najpierw wejdź! Brum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach