Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benyy Baaaks

Sny...

Polecane posty

Gość Benyy Baaaks

Moja dziewczyna ma dziwne sny juz 4 razy snilo jej sie ze caluje sie z innymi chlopakiem, raz snilo jej sie ze prawie z jednym uprawiala seks... co to oznacza ? moze ciagnie ja do innych ? ona tlumaczy sie ze to nic takiego ze to tylko sny i nie wybiera co w nich robi i nie zaleza od niej ;/ co wy o tym myslicie ?

Gość paskudztwo takie
chce cie zdradzic ale jeszcze sobie tego nie uswiadamia

Gość senna wróżka
a mi sie dzisiaj śniło że moj ex sie topił a ja dzielna dziewczynka go uratowałam :)

Gość Benyy Baaaks
czyli to nic takiego czy jednak chce mnie zdradzic? albo ma ochote ?

Gość paskudztwo takie
jak sobie uswiadomi w koncu to musi zdecydowac czy to zrobi czy nie albo juz ma kogos na oku tylko nie dopuszcza tej mysli do siebie

Gość Taki Jedennnnnn
o to chodzi ze wszystkie 4 sny byly z innymi chlopakami kazdy inny raz tylko miala sen ze mna a w kazdym snie na koniec snilo jej sie ze idzie do mnie i ja jej to wybaczam czy cos takiego ;/ nie rozumiem ;/ co mam o tym myslec :/

wezcie ksiazke do analizy snow... i do dziela, meczace ale za to sie dowiecie czemu akurat takie sny ja nawiedzaja... to, ze sni sie jej ze Cie zdradza czy cos podobnego wcale nie oznacza ze ma na o ochote...podswiadomosc mowi jej o czyms akurat w taki sposob... moze ma przed soba wazna dezyje, moze chcialaby cos zmienic w swoim zyciu (niekoniecznie mpwie o chlopaku) itd. jest mnostwo roznych powodow czemu akurat takie sny to sa, za jkais czas minie zobaczysz tylko jej nie zameczaj i nie mysl ze Cie zdradza;)

Gość jdfkhghghg
a mnei ostatnio śnił się facet z mojej przeszlości... nie widzielismy się 9 lat. Ja jestem teraz mężatka, on zonaty ma 2 małych dzieci z tego co wiem... Wtedy ja byłam nastolatką (miałam niespelna 18 lat) a on około 30 więc to było bez sensu.. poza tym różne inne sprawy dzieliły nas bardzo, bardziej niż fascynacja... Nawet o nim nie myslalam ostatnio a on mi się przysnił tak realnie... Ciekawe co to znaczy??? zaanalizuje ktoś?? ;-)

Gość pola1
wydaje mi sie ze chce w tobie zbudzić zazdrosc albo wieksze zainteresowanie swoja osoba- wg mnie udało sie jej!!!