Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kniaź Zenek

JAK NAUCZYĆ PARTNERA CAŁOWAĆ SIĘ?

Polecane posty

Gość Kniaź Zenek

Mój nick niech Was nie zmyli. Jestem kobietą. Kocham jednego pajaca, nic na to nie poradzę ALE: całuje się on jak ostatnia dupa! Beznadziejnie! Morda cała zaśliniona, aż mi się niedobrze robi, usta jakieś takie zdechłe, bez inwencji i inicjatywy. Czy tego w ogóle da się kogoś nauczyć? Do tej pory całowałam się z fantastycznymi facetami, a teraz trafiłam na taką niedorajdę. Co robić? JAK mu to wytłumaczyć, bo MUSZĘ najpierw wytłumaczyć, żeby mnie nie obśliniał obrzydliwie. No pojęcia nie ma o całowaniu! Pcha mi sztywny język do ust...brrrrrrr!

Gość ułaaa ciezka sprawa
pewnie dla niego to tez duzy stres, dlatego sztywnieje mu język, a nie co innego ;)

Gość Kniaź Zenek
Ale w ogóle nie chodzi o co innego. Co innego jest w porządku, ale całować się drań nie umie! To naprawdę poważny problem, LUBIĘ się całować, a z nim nie mogę. No nie mogę, bo mi niedobrze! Pomożecie? Ja już nie mam pomysłów.

Gość przydała by sie taka rurka
odsysająca śline jak u dentysty :O moze bez języczka tylko samymi ustami, nie wiem....

Gość Kniaź Zenek
Jej, ja umiem się całować, ale jak mu wytłumaczyć, co ma robić? To z odsysaniem śliny - dobre, może mu powiedzieć, że należy odsysać samemu sobie ślinę i nie dopuszczać, by zalewała drugą osobę? (niedobrze mi!)