Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMALLLLLL

DZIEWICA?

Polecane posty

Gość SMALLLLLL

Czy można faceta oszukać ze jest sie dziewica ? czy on jakoś poczuje ze kłamiemy ? pytam z ciekawości

trudno oszukac bo nie bedzie krwi ale czasami jest małe pekniecie w błonie bo rozdziewiczał małey penis i gdy kobieta się ustawi pod kątem to penis moze to jeszcze naderwac i będzie troche krwi

Gość SMALLLLLL
ale mi chodzi o taka kobietę która na 100% nie jest dziewica i nie ma błony czy można faceta jakoś oszukać czy sie pozna.... przecież dziewica nie zawsze musi krwawic albo np kochając sie w czasie okresu czy facet sie pozna

Gość SMALLLLLL
odpowiedzcie bardzo mnie to ciekawi

wydaje mi sie ze mozna ale po co? ja nie krwawilam wiec to bzdura ze kazda krwawi... mi sie wydaje ze ja mialam cos nie tak z blonka bo uzywalam baardzo duzych tamponow jak na dziewice:P ale pozniej, po pierwszym razie jak sie mylam to wyczulam ze czegos tam brakuje wiec jednak mialam blonke:)

Gość SMALLLLLL
dodam,że mam błony pomiędzy palcami,tzn ze jestem dziewicą?:O

Gość SMALLLLLL
heh to ugory bardzo śmieszne:) A może by sie wypowiedział któryś z panów ... Cos sie czuje rozdziewiczając dziewczynę chodzi mi o błonę dziewicza

to zależy od dośwadczonego faceta ktory rozdziwwiczał i zależy od grubosci błony Są grube że trudno wejść z penisem a są bardzo cienkie że niewyczuje bo natychmiast pęknie a jeszcze jak kobieta jest podniecona na maxa a facet nie skupia się nad tym ze jest malutki opór tylko zajmuje sie pieszczeniem swojej pani