Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwi1234567

Sprzedam skunię Demetrios 2731

Polecane posty

Gość suknia b wulgarna

Gość iwi1234567
hmm ile osób tyle gudtów, ale nie wiem co ty widzisz wulgarnego w tej sukni. Wulgarne to moze być zachowanie a nie rzecz. Pozdrawiam

Gość uppppppppppp

Gość śliczna suknia
poważnie się nad nia zastanowie i jak cos to napisze na maila

Gość ta kiecka jest wulgarna
zbyt podkreslony biust, prawie goly brzuch i plecy nadaje sie na plze a nie do kosciola

Gość kasiapelasia
do ta kiecka... Zazdrościsz dziewczynie że łanie wyglądała i tyle. Suknia piękna. Pozdrawiam

Gość Za taką kasę
NIKT jej nie kupi. Obniż cenę, można kupić naprawdę piękne sukienki i to nowe za mniej, niż ty chcesz za swoją sukienkę.

Gość iwi1234567
cena jest do negocjacji

Gość agniecha_
suknia nie powala na kolana, mysle, ze o gustach sie nie dyskutuje ale nie podobaja mi sie te drapowania, krysztalki, przeswitujacy material, tren, pani w sukni za duzo czasu spedzila na solarium. Nie ma w tym gustu ani klasy. Niestety Polki wyznaja zasade im wiecej tym lepiej, suknie slubne to kreacje zbyt balowe, przerost formy nad trescia. Przypomina mi to bardziej wiejskie wesele dziewczyny ktora wszelkim kosztem chce sie pokazac. Teraz posypie sie krytyka ale chetnie wyslucham :)))

Gość do agniecha_
pokaż jak Ty sie ubierasz, chetnie zobacze i Ci pojade po majtach, krytyka wogole nie konstruktywna, wiec nastepnym razem zastanow sie co piszesz. owszem drapowania, krysztalki, prześwitujacy materiał moze sie tobie nie podobac, ale ktoś inny moze sie w tym lubować w takich rzeczach i na pewno nie jest to oznaka braku klasy :o Ty zapewne lubisz grochy,których ja a nie znosze i co? a tak na marginesie Ty chyba nie widzialas osoby, która spedza za duzo na solarium! następnym razem POMYŚL to naprawdę nie boli!!!

Gość agniecha_
"pojedziesz mi po majtach" ???? co to za wyrazenia ??? wlasnie to chcialam powiedziec w swoim poprzednim poscie. Takie suknie podobaja sie najbardziej osobom ktore poslugija sie takim jezykiem i maja taki poziom kultury :)

agniecha - swoja klase pokazalas tym postem . wydaje ci sie , ze polskie kobiety nie maja gustu ani klasy ... ciekawa jestem jak ty wygladasz jedno jest pewne - w glowie twojej pustki widac. lepiej milczec niz takie komentarze wypowiadac. ja w polsce nie mieszkam i moge powiedziec , ze polki nie maja powodow do wstydu jezeli chodzi o gust , klase , dbalosc o siebie i inteligencje.

Gość do agniecha_
ha? mam pewnie większą kulturę niż TY, bo ja nikomu nie napisałabym ze nie ma klasy, ze suknia jest paskudna,a ktoś spalony na solarium... zakompleksiona, biedna dziewczynka, żal mi Ciebie... "..Takie suknie podobaja sie najbardziej osobom ktore poslugija sie takim jezykiem i maja taki poziom kultury .." co to wogóle za stwierdzenie? no nie mogę:o pisałam Ci już, że myslenie nie boli i myslałam, ze nie bede sie musiała powtarzać, ale chyba jednak muszę :D

Gość agniecha_
Rowniez mieszkam za granica i szyje suknie slubne dla znanego domu mody, dlatego sie wypowiadam, pierwszy raz na jakim kolwiek forum i mysle, ze ostatni. W ostatnim czasie zjawilo sie u nas pare pan z Polski ktore swoimi zyczeniami co do sukien wywolaly usmieszek politowania na ustach moich przelozonych i projektantow. Ja jestem tylko krawcowa i takie "zyczenia" spelanim bez mrugniecia okiem bo w koncu to nie moj slub i nie moja suknia, to moja praca ktora lubie. Owszem zdazaja sie panie z klasa ale one sa w zdecydowanej mniejszosci, one wybieraja suknie ktorym ta w temacie nie dorasta do piet :) :)

Gość kawa z mlekiem bez cukru
nie ubliżając nikomu- to daleko zaszłaś gratuluję :o

agniecha , wiem , ze mieszkasz za granica .... czytam uwazniej niz ty . czy tobie sie wydaje , ze klienci za granica maja lepsza klase od tych w polsce ? przeczytaj 5 albo 10 razy swoj pierwszy post i moj post - moze cos zrozumiesz. piszesz, ze o gustach sie nie dyskutuje ale ty tylko to robisz. jeszcze jedno , gusty klientow za granica czesto mnie zdumiewaja - czesto jest to bezguscie i kicz. nie zachwycaj sie tak bardzo tymi obcymi gustami bo wyjdziesz na kompletne bezguscie :p

Gość agniecha_
dziekuje, mam nadzieje ze zajdziesz rownie wysoko jak ja :) bo raczej nie zdajesz sobie sprawy kto szyje suknie haute cuture i ile na tym moze zarobic. Do Widzenia, posmialam sie :) :) :)

Gość iwi1234567
hmm nie wiedziałam, że taka wojna z postu będzie:) A więc topik dotyczy sprzedaży sukni a nie licytowania sie czyja suknia ładniejsza. Jednemu się podoba innemu nie. Sprawa gustu. Rozumiem Agnieszko, że tobie może się nie podobać, ale wielu dziewczynom na forum się podoba a jak komuś sie nie podoba to nie robi z tego afery. Poza tym dziewczyny pokazuja tu sukienki i nie zgodze sięm że któraś nie ma gustu. I jak możesz stwierdzić po sukni kto jakie miał wesele??? Co do sukni to nie ma ona drapowań więc proszę nie wprowadzać w błąd. I wcale nie jest przesadzona. Ma oryginalny gorset. Spódnicę lekklo zdobioną na boczku. A na solarium nie chodzę. Opaliłam się ładnie na słoneczku:). Jesli jest ktos zainteresowany to prosze o kontakt na maila.

Gość kawa z mlekiem bez cukru
jak dla mnie to możesz szyc sukienki dla samej Królowej Elżbiety i nie robi to na mnie wrażnia ... nie masz niestety osoby która by Cie poparła wiec lepiej nie wypowiadaj się juz:classic_cool:🖐️

Gość Królowa Elżbieta II
nie cieszy się zbyt dobrym gustem...

Gość strusia
bo jest juz stara ... :p

Gość iwi1234567
:)

Gość ta aga to jakas pogięta

Gość bueheheheheeeeee
tak to jest jak z chłopa zrobi sie panisko. Bułkę przez bibułkę a słoma z butów wystaje. To do agniechy :p

nie przejmujcie się, moją suknię też dziewczyny objechały, ale co ja mogę z tym zrobić?jak się będę kłócić wyjdę na gorszą jędzę niż ktoś kto mnie obsmarowuje... i to jest w tym wszystkim najgorsze...

Gość krawcowa_ z_
Suknia bardzo ładnie leży. Widać, że dobrze skrojona i uszyta profesjonalnie. Ciekawy materiał. Idealnie dobrana do figury. Bardzo ładnie wyglądałaś.

Gość pizdolizka102
do właścicielki sukni Przecudny fason i sty no i Ty wyglądałaś w niej ślicznie. A dziewczynami się nie przejmuj bo to z czystej kobiecej zazdrości bo nie każdą stać,albo nie ma takiej figury

Gość iwi1234567
dzięki:) Pozdrawiam