Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada5

Mój facet mnie okłamuje!

Polecane posty

nie wiem dlaczego tak robi. za kazdym razem dgy sie dowiem ze mnie oklamal,rozmawiam z nim o tym.A on za kazdym razem powtarza,ze robi tak bo \"boi sie\" mi mówic o pewnych rzeczach-o których ja i tak sie dowiaduje,co prawda juz po fakcie ale zawsze. ostatnio znowu przyłapałam go na kłamstwie ale moje nerwy,trzymane do tej pory na wodzy, nie wytrzymały.mam tego dosyc i nie wiem co mam robic,jak sprawic zeby przestał. Jak mozna sie bac żony??? nie rozumiem. co ja robie zle ze on tak robi?

Gość no cóż...
no i powiedział prawdę. Kłamie bo się boi. Proponuję spytać CZEGO się boi.

Gość moze jestes zbyt
zaborcza i go kontrolujesz i facet sie boi, ze go bedziesz ograniczac, a tak po fakcie to juz nic mu nie zrobisz

no właśnie tego nie moge zrozumiec,bo on nie potrafi odpowiedziec czego sie boi! chyba niczego-tylko takie ma wytłumaczenie-beznadziejne.

nigdy tak nie robilam bo sama nie lubie byc kontrolowana

to nie sa jakies wielkie kłamstwa ale zawsze jakies,prawda?kto z nas lubi byc okłamywany/chyba nikt

Gość no cóż...
skoro podejrzewasz żę kłamie..bo to zamyka dyskusję to zostaw mu określony czas żeby zastanowił się ..czego się boi. Uważam, że to dziecinne. Bo czego dzieci boją się gdy kłamią?