Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaa
skad jestes zabi i ile lat

Gość vvvvv
Do klubu nie można wypaść. Co najwyżej można z klubu wypaść, lub inaczej mówiąc zostać wyrzuconym.

Gość vvvvv
Poszukaj na portalu nasza klasa. Robi się to tak : Wpisujesz dowolne imię i swoje miasto, wychodzi cała lista ze zdjęciami. Wchodzisz w profil gdy ci siektóraś spodoba. Patrzysz na jej dane - wiek, jakie szkoły kończyła, ewentualnie czytasz wypowiedzi na forum, zeby co nieco się o niej dowiedzieć. Potem podajesz sie za kolegę ze studiów (dużo osób, nie wszystkich sie zna i pamięta) albo szkoły podstawowej (też nie wszystkich siepamięta - ewentualnie piszesz, że byłeś w klasie równoległej). Korzyści : 1. Nie jest to portal służący do rankowania więc konkurencja mniejsza 2. Widząc, że większosć koleżanek zmieniła stan cywilny i ma dzieci, dziewczyny stają się łatwiejsze

{ Chce pocałować to robi to. } O matko bosko. :o Jak bym tak w autobusie pocałował tą którą mam ochotę.. Spadaj z takimi radami. :o

Gość brukselkaa
hej sfrustrowani:D

stasiek to Twój kot Karinko? też fajnie:p moja suka wabi się bala-od belli, to imię miała w rodowodzie, ale wydało mi sie infantylne i została balą-przyjęło się-chociaż niektórzy mówią balula🖐️

Obecny. Kim jestes \"Panno na wydaniu\"? A co u mnie? Chodze do szkoly jezykowej i jest w mojej grupie kilka dziewczyn. Mam oko na pewna Hiszpanke. Jej angielski jet chyba nawet troche gorszy od mojego ;-)

Uuuu to Zabi bierz sie za ta Hiszpanke :D A ja jestem Twoja cicha wielbicielka, lubie sledzic Twoje perypetie z kobietami ;) Mam nadzieje, ze ktoregos dnia w koncu napiszesz, ze juz znalazles :) 🌻

Prawie nic nie wiem o tej Hiszpance. Moze ma faceta? W kazdym razie jest wiele innych kobiet na swiecie. W ostatnia sobote znowu jakas Angielka mnie podrywala w klubie.