Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona**

Pytanie o to jacy są ludzie...

Polecane posty

Gość zaskoczona**

w Turcji, chodzi mi dokładniej o mężczyzn. Poznałam Turka i mam pytanie do Was ( tych którzy znają Turków osobiście); czy wszyscy Turcy są tacy mili, romantyczni, słodcy, wylewni i w ogóle? czy tylko On się tak zauroczył i taki był w stosunku do mnie? proszę o szczere odpowiedzi.

Gość Inny nick nie chce wejść
Wszyscy tacy są - zwłaszcza jak jestes blondyną;) Czują świeże mięsko i zgrywają romantyków - normalka....:) Ja tak mam co roku;)

Gość zaskoczona**
oo....szkoda;] a już myślałam...;p

A ja powiem więcej- większość muzułmanów tak się zachowuje, bo oni się nie przyjaźnią z kobietami, nie istnieje w ogóle u nich taka forma relacji z kobietą. Jak im się jakaś podoba, to flirtują i podrywają. Ale nie można wierzyć w prawdziwość ich zapewnień. Jeżeli ktoś ma poważne zamiary, to widać to po czynach. Nie słuchaj tego, co mówi. Wiesz, ja już nawet miałam narzeczonego tam:O Szkoda tylko, że zapomniał mnie o tym poinformować... A potem np. dzwonił do mnie przez 2 lata i chciał mnie poznać ze swoją... 18 osobową rodziną!:O Masakra. 🖐️

Gość zaskoczona**
czyli jak będzie wszystko robił, żeby się ze mna spotkać, tzn. po prostu przyjedzie z Turcji do Polski to mam mu dopiero wtedy uwierzyć, w tą miłość?

nie jestem uprzedzona, ale jesli to prawdziwy muzulmanin to nie bedzie mogl sie spotykac z Polka i to katoliczka..i on napewno o tym wie..wiec moze nie chodzi mu o milosc..

Gość zaskoczona**
dlaczego muzułmanin nie może się spotykać z Polką? hm?

bo tego zakazuje mu religia. nie tyle, ze z Polka, ale kobieta innej wiary. i jesli on jest wierzacy i jego rodzina to o ty napewno wie. wiec albo chce sie z Toba tylko zabawiac, ale bedziesz musiala sie przechrzcic.

Gość całkiem nowy nick
Ha, ha, ha... Nawet jak przyjedzie to na nic nie licz.... pewnie bedzie miał w tym swój ineteres - a jak "dostanie" to co chce to go juz nie zobaczysz... albo "przez przypadek" dostaniesz wiadomość przeznaczoną dla "innej" jego "miłości":P Co do religii - jest jedna możliwość - musiała bys przejść na islam... Znam taki przypadek osobiście ale inna sprawa że ten muzułmanin był średnio religijny więc kobietkę oprócz tych ich strojów i zmiany religii nie czekały inne wyrzeczenia:)

Gość Cannet
Muzulmanin moze zawrzec zwiazek malzenski z chrzescijanka. Nie ma tez zadnych wymogow religijnych odnosnie zmiany wiary. To akurat jest juz indywidualna kwestia kazdego czlowieka