Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To wiem na bank.

Czy możliwy jest związek 16-latka z 30-latką?

Polecane posty

Moja kumpela jest w trakcie rozwodu i poznała 16 -latka- oszalała na jego punkcie, wydaje się taki spoko, ale no nie wiem- zna ktoś takie małżeństwa ??????? (on jej się oświadczył), ja nawet nie zapytałam bo mi głupio było- oni będą chyba brać ślub przez Sąd (?)

Gość ciekawe..
Lepiej jakby go adoptowała :/

Gość I dla niego
nie. raczje 17 altki z 34 latkiem. Biznessmenem, ktore sama wypatrzyła. A nie on ją. Jak sobie przypomne andrzjeki 2005, to wiem, ze wiele manipulacji było u niej. ona wszedzie pojawia sie z wyrachowania a innym wciska kit, ze tak los chcial

Gość daj spokoj przeciez
to jakas farsa :D i 16-latek z kasa :D ha ha ha moze jeszcze ma mieszkanie? Ciekawe co na to jego starzy hahaha. Wspolczuje "kolezanki". Glupia cipa

Gość prrrroszz
u kosmetyczki?? chyba u chirurga plastycznego za parę lat ;)

Gość to ja ja
..jednym słowem : to chore. Temu 16-latkowi sie nie dziwie bo jeszcze młody ale gdzie ona ma rozum?

Gość adrianoman
jakaś paranoja 16 to latek z kobietą dojrzałą to na prawdę pozbawione sensu . na odwrót bardziej prawdopodobne ale to i tak większego sensu nie ma.

on kończy zawodówkę, zarabia w Anglii na wakacjach, mieszkanie wypaśne mu rodzice kupili- ona pozostała bez dachu nad głową, teraz po sprawie wprowadzi się do niego, już ją zameldował na stałe, a mąż jej nie zrobił tego przez 6 lat

Gość daj spokoj przeciez
tak, tak ładna bajka

Gość daj spokoj przeciez
ty tez sie z chujem narozumy ozamienialas? przeciez to dzieciak :D jeszcze szkoly nie skonczyl. finalbedzie taki - starzy sie dowiedza i milosc sie raz dwa skonczy :D

Gość prrrroszz
eee tam prowokacja. 16latek w anglii zarabia i kończy zawodówkę? zawodówkę to się zaczyna mając 16lat (jeśli gimnazjum się skończyło bez poślizgu) a w anglii pieniądze to można zacząc zarabiać po 21 urodzinach.. nudy 💤

w żłobku mial te dziewczyny?? 16-latek nawet nie jest w stanie wyobrazic jakie oczekiwania ma 30-latka!!

Gość daj spokoj przeciez
no prowokacja i to nieudana. nawet mało zabawna juz

Gość daj spokoj przeciez
to jak kiblowal to tym bardziej nie jest w zawodowie, tylko w gimnazjum. dopracuj szczegoly :)

Czy chłopiec ma 16 lat czy dziewczyna miałaby 16 lat to obojętne i chore. Nie przekreślam związków gdy kobieta jest starsza bo wokół mnie wiele takich par i małżeństw, ale wiązać się z dziećmi. Jakby miał 26 a ona 30 czy nawet 36 to co innego. Kryminał.