Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielinka

butelki AVENT

Polecane posty

Gość Anielinka

hej,mam pytanir do mam:),te butelki AVENT sa dobre?Mleko z nich samo nie kapie?Bo rozne opinie slyszalam,ze podobno jak odwrocic do gory nogami to samo wylatuje, albo ze dzieci sie krztusza albo ze smoczki aventu te silikonowe sa twarde.Niby na opakowaniu pisze ze smoczek jest super miekki,ale nie wiem juz

Gość ja_mam
i jestem zadowolona, nic ani mleko ani herbatki z nich nie wylatują - zależy chyba od smoczka, smoczki są miękkie

Te butelki to jedne z najlepszych podobno,chociaż moja córeczka woli chicco.

Gość ja_mam
kup jedną, jak się sprawdzi to kupisz więcej

hej :) ja mam te butelki i jestem naprawde bardzo zadowolona :) ze smoczkow wiadomo cos zawsze skapnie :) i stosowalam je przy karmieniu piersia(tzn kiedy malej trzeba bylo podac odciagniete mleko,badz herbatke) sa naprawde rewelacyjne :) polecam rowniez laktator tej firmy:)

Gość świetny z aventu
jest kubek z dziubkiem. Nic a nic z niego nie kapie. jest na prawdę super. Polecam

też mam Avent, ale w odróżnieniu od innych dzieciaczków, moje własnie się krztusi :( nie wiem czemu, bo jest to najlepsza butelka, jaką mieliśmy, może za szybko i zbyt zachłannie chce wszystko wypić :P smoczek jest taki średni, ani miękki, ani zbyt twardy, taki akurat :) jak przechylisz w pion butelkę to musi coś polecieć, siła ciążenia ;) ale jak przechylisz ja pod katem tak jak karmisz dziecko to ani kropelki :) kup sobie jedną na próbę, w Leclerc kupiłam po 13,99 :)

ja mam z aventu butelki, smoczki, kubek niekapek, laktator i wszystko jest świetne, polecam tą firmę :) i wszystko do siebie pasuje :D można dowolnie skręcać, np. na kubek założyć smoczek zamiast ustnika.

Gość jusiek
zdecydowanie stawiam na avent!!!