Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika017

Jak to jest?

Polecane posty

Ostatnio boli mnie brzuch czasem jakos dziwnie w glowie mi sie kreci..zle sie czuje.czzasem nagle mi sie goraco robi czy to objawy moze okresu?bo spoznia mi sie jest to juz 37dzien cyklu

Gość typowe dolegliwosci przed

Gość no cholera jasna
a jest mozliwosc ze to ciaza?

Hmm wlasnie tez wspolzylam z chlopakiem bez zabiezpieczenia 2 razy.ale nie bylo okazji zeby skonczyl we mnie...jaki jest sluz przed okresem?

Taka jedna kobitka a w ktorym dniu dostaalas okres bo mi sie spoznia i jest to juz 37 dc :/

Gość lolkaa789
typowe dolegliwosci przed miesiączką j u mnie jest tak suchośc w pochwie natomiast dzień lub pare h przed @ uczucie wilgoci i rozpulchnienia w pochwie

Gość lolkaa789
albo jesteś w ciąży albo dostaniesz niedługo @

Brzuch mni sie tez taki dziwny wydaje nadety czy jak jakis taki ciezki sie wydaje..a sluz mam taki lekko bialy.

Gość lolkaa789
hmm..nie wiem czy stosunek przerywany jakoś wpływa na @ ale zawsze @ mie ię spoznia

u mnie jest roznie ale wiem jak bylo u kolezanki miala identyczne obiawy jak na okres , okres spoźnial sie niestety tydzien... no i okazalo sie ze jest w ciazy :)

Gość lolkaa789
ostatnio myślałam,że jestem w ciąży...tez był stosunek przerywany..piersi mnie bardzo bolały i całe podbrzusze od stosunku do dnia wystąpienia @ miałam takie objawy do tygo dochodziły mdłosci i co dziwne zawsze kiedy szłam spać:)apetytu nie miałam jak zawsze przed miesiączką byłam pewna,że jestem w ciąży ..@spózniła mi sie 2 tygodnie az pewnego dnia przyszła:)nie martw sie dostaniesz:)

Gość lolkaa789
ciąża stres zaburzenia hormonalne przeziębienie wszystko to ma wpływ na spozniająca sie @

Gość lolkaa789
jesli masz nieregularne @ to sie o nic nie martw @ przyjdzie a na przyszłosc zastosuj pigułki,, unikniesz niepotrzebnego steru

Gość good advice
Przede wszystkim sie nie nakrecaj...@ moze sie spozniac z wielu przroznych powodow..stres, zmiana klimatu, zaburzenia hormonalne...nie wiem ile masz lat, ale jak problem ci sie powtarza koniecznie udaj sie do ginekologa, bo moze hamujesz @ psychicznie, a moze masz poczatki zaburzen hormonalnych.

Gość good advice
lolka, najpierw to niech ona sprawdzi co j ej jest, bo pigulkami to moze sobie tylko narozrabiac...i w konsekwencji jeszcze bardziej namieszac w organizmie.

Mam @ nieregularne ostatanio mi sie zdarzylo ze okres mi sie spoznial i dostalam w 40 dniu cyklu.mam 17 lat..