Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Ostatnio boli mnie brzuch czasem jakos dziwnie w glowie mi sie kreci..zle sie czuje.czzasem nagle mi sie goraco robi czy to objawy moze okresu?bo spoznia mi sie jest to juz 37dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Hmm jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Przed okresem jaki powinnien byc sluz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typowe dolegliwosci przed Napisano Sierpień 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no cholera jasna Napisano Sierpień 4, 2007 a jest mozliwosc ze to ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Okres...Ja tez tak mialam w tym miesiacu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Hmm wlasnie tez wspolzylam z chlopakiem bez zabiezpieczenia 2 razy.ale nie bylo okazji zeby skonczyl we mnie...jaki jest sluz przed okresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 4, 2007 No chyba ze jak napisane wyzej ciaza...Bo w sumie to objawy sa czasem takie same:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Taka jedna kobitka a w ktorym dniu dostaalas okres bo mi sie spoznia i jest to juz 37 dc :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 typowe dolegliwosci przed miesiączką j u mnie jest tak suchośc w pochwie natomiast dzień lub pare h przed @ uczucie wilgoci i rozpulchnienia w pochwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 4, 2007 stosunek przerywany to zadne zabespieczenie tak tez mozna zajsc w ciaze o zgrozo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 albo jesteś w ciąży albo dostaniesz niedługo @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Brzuch mni sie tez taki dziwny wydaje nadety czy jak jakis taki ciezki sie wydaje..a sluz mam taki lekko bialy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 hmm..nie wiem czy stosunek przerywany jakoś wpływa na @ ale zawsze @ mie ię spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 4, 2007 wiesz co najlepiej zrob sobie test i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Chcialam tylko was spytac o porade jakas czy cos..i spytac jak tyo u was jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 4, 2007 u mnie jest roznie ale wiem jak bylo u kolezanki miala identyczne obiawy jak na okres , okres spoźnial sie niestety tydzien... no i okazalo sie ze jest w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 ostatnio myślałam,że jestem w ciąży...tez był stosunek przerywany..piersi mnie bardzo bolały i całe podbrzusze od stosunku do dnia wystąpienia @ miałam takie objawy do tygo dochodziły mdłosci i co dziwne zawsze kiedy szłam spać:)apetytu nie miałam jak zawsze przed miesiączką byłam pewna,że jestem w ciąży ..@spózniła mi sie 2 tygodnie az pewnego dnia przyszła:)nie martw sie dostaniesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Mi sie ostatanio okres spoznial byl 40 dzien cyklu i dostalam wkoncu okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Dlaczego sie spoznia co jest powodem stres przemeczenie cos jeszczE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 ciąża stres zaburzenia hormonalne przeziębienie wszystko to ma wpływ na spozniająca sie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaa789 Napisano Sierpień 4, 2007 jesli masz nieregularne @ to sie o nic nie martw @ przyjdzie a na przyszłosc zastosuj pigułki,, unikniesz niepotrzebnego steru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość good advice Napisano Sierpień 4, 2007 Przede wszystkim sie nie nakrecaj...@ moze sie spozniac z wielu przroznych powodow..stres, zmiana klimatu, zaburzenia hormonalne...nie wiem ile masz lat, ale jak problem ci sie powtarza koniecznie udaj sie do ginekologa, bo moze hamujesz @ psychicznie, a moze masz poczatki zaburzen hormonalnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość good advice Napisano Sierpień 4, 2007 lolka, najpierw to niech ona sprawdzi co j ej jest, bo pigulkami to moze sobie tylko narozrabiac...i w konsekwencji jeszcze bardziej namieszac w organizmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Mam @ nieregularne ostatanio mi sie zdarzylo ze okres mi sie spoznial i dostalam w 40 dniu cyklu.mam 17 lat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Teraz jakos troche bardziej sie martwie bo cos zle sie czuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Jeszcze ktos ma cos do powiedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Teraz pojawil mi sie taki bardziej ciemny sluz czy to bedzie okres?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Odpowie mi ktos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Sierpień 4, 2007 cxhyba jak jest ciemnz wydzielina to powinnien byc okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach