Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

no jakoś tak

Polecane posty

stałam się dziś jakaś melancholijna, sentymentalna. na przemian płaczę i się cieszę. Rozmyślam o wielu sprawach. Nie sposób się ze mną dziś porozumieć. ehhh :(

pogoda też ma swoje znaczenie - nawet zasłon nie odsunęłam, nie mogę patrzeć na tę szarugę :(

Oj też tak się zrobiłam,miewam takie wahania nastrojow,ze denerwuje mnie to,ze raz placze,raz sie usmiecham,ale zrobilam sie tez bardziej wedna. :?

No, ja to bym najchętniej dziś cały dzień przespała...a na jutro mi zapowiedzieli taką samą pogodę;/

Zołzowata,oj < tule > :* Yh,ja miałam tez senny dzien,ale wypilam kawe to troche pomoglo,nawet ciut ciut humor mam lepszy. :)

nic konkretnego, ale czasem wystarczy impuls, żeby zacząć myśleć o wszystkim, co spotkało daną osobę w życiu. a ja, odkąd pamiętam, zawsze miałam pod górkę. tylko, że się nie użalałam nad sobą, bo tego nie lubię. a dziś to normalnie katastrofa :O nie wiem, co ja zrobiłam w poprzednich wcieleniach, ale kara jest straszna 😭 na szczęście, na osłodę dostałam w prezencie optymizm, bo chyba bym nie wyrobiła na tym świecie...

mnie rozważania nachodzą zazwyczaj nocą, jak nie mogę spać... Zołza, przypomnij sobie jakieś miłe wspomnienie(na pewno jakieś masz) i pomyśl, że jutro będzie lepiej:) 🌼

tłumaczę sobie, że "co mnie nie zabije to mnie wzmocni\", bo tak rzeczywiście jest. ale tak czy siak serce boli :( dzięki, Katrinne :) będzie dobrze, bo nie potrafię długo się smucić. chyba po prostu mam dziś gorszy dzień :O 😭

Gość refleksyjnie
Zołzowata - dla Ciebie 🌻 Jeśli to Cię pocieszy, to pomyśl że nie jesteś osamotniona... Mój "gorszy dzień" trwa już od kilku miesięcy... :O

refleksyjnie to tak jak u mnie,cholera czasam mnie to juz meczy i wszystko mnie denerwuje. :/

Gość refleksyjnie
Czasem jedyne o czym marzę to wymazać z pamięci pewne sprawy... Ale niestety to niemożliwe... Trzeba jakoś się trzymać mimo wszystko, tylko że jak przyjdzie ten naprawdę fatalny dzień, to katastrofa... Wczoraj taki miałam... brrrrrr :O

dzięki :) mam nadzieję, że to wyrażenie \"gorszy dzień\" nie zabrzmiało dla Ciebie infantylnie? bo moje problemy ani trochę takie nie są. i piszę to z pełną świadomością... niestety :O bardzo mi przykro :( wiem, że dużo jest osób, którym jest ciężko w życiu :( i ta ogólnie panująca znieczulica :O też bym chciała wymazać z pamięci wiele spraw 😭

Refleksyjnie-tez bym chciala wymazac pare sytuacji,zwlaszcza mojego eksa,ktorego wspominam do obrzydzenia.Chcialabym udawac ze niebylo go w moim zyciu.Ja dzisiaj mam zly dzien troche,booo weekend.

Gość refleksyjnie
Nie, nie zabrzmiało infantylnie, chodziło mi o to, że zamiast jeden dzień raz na czas, u mnie jest to raczej gorszy miesiąc, kwartał, półrocze, rok...?? :O 😭

Gość refleksyjnie
A wczoraj musiałam lecieć do sklepu po całe pudło chusteczek... ;) Ech.... :O

Refleksyjnie,ehhhhhhh cięzko cięzko jest czasami,co tu duzo gadac. bo kazdy ma chwile,ze się pocichu zegna.......

Gość refleksyjnie
"bo kazdy ma chwile,ze się pocichu zegna" - co masz na myśli, bo chyba nie bardzo rozumiem...

mogłabym powiedzieć tak samo, bo jednak moje życie to ciągły sztorm. czasem pojawia się jednak słońce. ciągle wstaje, a on mnie znowu powala. czasem już nie mam siły 😭 właśnie dziś nadszedł ten dzień :O ale ja się nie poddaję! Tobie też tego życzę 🌻

Gość refleksyjnie
Ja też się nigdy nie poddaję, często nawet zastanawiam się, skąd we mnie aż tyle siły, zważywszy na moją cholerną wrażliwość... :O Ktoś chyba nade mną czuwa... Jedynie tak to sobie mogę wyjaśnić...

ja też jestem cholernie wrażliwa, wręcz nadwrażliwa :O nauczyłam się też, żeby prawie nikomu nie ukazywać tej części siebie. z zewnątrz twarda jak skała, a środku mięciutka jak kaczuszka :( nie wiem, czy wierzysz w karmę i reinkarnację... ja sobie to tłumaczę "taką karmą" a poza tym "co nas nie zabije to nas wzmocni"

Gość refleksyjnie
Większość ludzi tłumaczy sobie dziwne koleje losu jakimś "wyższym celem", to dobrze, nawet jeśli są to tylko bajki... Trzeba w coś/kogoś wierzyć... Ja także nauczyłam się nie okazywać aż tak swojej wrażliwości, zbyt wielu ludzi wykorzystało ją przeciwko mnie... Nigdy tego nie zrozumiem, to tak, jak kopanie leżącego... :O

mnie też wielu ludzi zraniło, niektórzy wręcz poturbowali emocjonalnie :O teraz jestem nieco wycofana i zamknięta w sobie. generalnie to nikt mnie nie zna tak naprawdę :O nie potrafię się do końca otworzyć :( a ludzi, u których wyczuwam nieczystość intencji omijam z daleka.

Gość refleksyjnie
Ja niestety chyba nadal widzę w każdym przyjazną duszę :O Nie potrafiłabym się zamknąć w sobie, czułabym wtedy, że się duszę... Jestem raczej ekstrawertyczką, co w sercu to i na języku :O Wolałabym być taka chłodna i opanowana w 100%

a ja właśnie od zawsze przejawiam skłonności do introwertyzmu. nigdy nie byłam wylewna. i nie zawsze jestem opanowana i chłodna. i oczywiście zdarza mi się źle ocenić czyjeś zamiary :O bo jednak mimo wszystko nadal wierzę w dobroć ludzi :( ach, ta dziecięca naiwność :O

Gość refleksyjnie
Dziecięca naiwność... Ech, to o mnie... :O Ja niestety nie panuję nad uczuciami, a tak bym chciałaaaaa 😭

a ja Ci nawet zazdroszczę, że wyrzucasz z siebie to, co Cię \"boli\". ja prawie wszystko duszę w sobie :( to chyba z dwojga złego jest gorsze :O już wolałabym wybuchać częściej a lżej, niż rzadko, ale jak wulkan :(