Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia_123

co myślicie o Cosmobelli 7187

Polecane posty

poważnie ją rozważam http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/67 jest w kolorze białym i ecru. Dla mnie - jako dla blondynki - zdecydowanie lepszy jest ecru, ale zastanawiam sie czy ten tiul bedzie w ecru dobrze wygladal... (nie jak jakiś przybrudzony) A może któraś z Was miała tą sukienkę i może podzielić się uwagami, co do jej użytkowania podczas wesela? Czy nie jest zbyt uciążliwa? tzn. za szeroka? czy dobrze się w niej tańczy? Czy nie było za ciężko? Z góry dziękuję

Gość ggggggggggggggggggggggggggg
Moja kolezanka ma taka do sprzedania, biała.

Gość ggggggggggggggggggggggggggg
wiem ze była ciezka, niewygodna, platała sie miedzy nogami. Nie byla z niej zadowolona

Gość po pierwsze ecru
napewno nie jest odpowiednie dla blondynek a już tym bardziej typowych naturalnych. W ecru najlepiej wyglądają brunetki czyli osoby o zdecydowanie ciut ciemniejszej karnacji. A wiadomo że brunetki mają z reguły ciemniejszą karnację od blondynek.

a ja mam wrażenie że właśnie blondynki lepiej wyglądają w ecru, a biały pasuje do ciemnej karnacji i ciemnych włosów...

Mnie się średnio podoba, bo taka bezowata. Ale kwestia gustu :-) Każdy chce być Kopciuszkiem, oczywiście tym tuż sprzed północy :-) pozdrawiam i trafnych wyborów życzę.