Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalala

corka moich sasiadow dzis ma slub

Polecane posty

skoro założyła ten welon,to chyba musi się w nim dobrze czuć,skoro powiesiła balony to chyba musi się to im podobać,ale nie robią przez ten czyn czegoś karygodnego,nie dramatyzuj

Gość ulalalalalala
u mnie nie ma takiej tradycji

Witam.Ja brałam slub w 8 miesiacu ciązy ,bez welonu ale w białes skuni .przed slubem mieszkalismy razem ale rano pojechał do siebie poniewaz tam z jego strony byli goscie i razem wszyscy z panen młodym przyjechali po mnie ...i co w tym złego???? tak kazdy robi...ja w tym nic złego nie widze ,ale welona bym nie załozyła mimo to...

Mogłabym mieć trójką dzieci i być w ciąży z czwartym a jakbym chciała to założyłabym welon i białą suknię i nikomu nic do tego ;)

Gość nie ma to jak
wścibscy sąsiedzi, którzy wpychają dziób w nie swoje sprawy. Zenada :O:O I co, pewnie jeszcze, jak się widzisz z tą sąsiadką mówisz do niej słodko "cześć"?

Gość ulalalalalala
i nadal uwazam, ze dziewczyna, ktora jest w ciazy lub ma dziecko nie powinna miec welonu. suknia biala ok. ale we wlosy mozna przeciez wpiac kwiaty, perly albo jakis stroik.

Gość ludziom nie dogodzisz
ja np. tej tzw ' szopki' przed domem nie chciałam i wyszliśmy po prostu z naszego własnego mieszkania nie od rodziców, bez jakiejś muzy czy balonów.... ot tak po prostu..... .....to sąsiedzi rodziców opowiadali.... ŻE SIĘ WSTYDZILIŚMY BRAĆ ŚLUB.... wymyślali nietworzone historie..... że ten ślub to tak niby był, albo że ja jestem w ciąży z innym- PARANOJA ludziom nie dogodzisz.... tak czy tak cię obgadają :P