Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara_mowi_nara

zycie kur****ie

Polecane posty

Gość Sara_mowi_nara

Nie wiem czy ktos teraz jak ja ma dosyc wlasnego zycia... do tej pory jakos wegetowalam z dnia na dzien, ale ostatnio przejechalam sie jeszcze na prawdziwej przyjaciolce! fuck!!!! pier**le juz tych co sie odwrocili. ludzie mnie wkurzaja a ich slowa dobijaja. cale zycie mnie dobija. jest juz ze mna tak zle ze stoje w sklepie a lzy mi same wylatuja, dzis zreszta plakalam juz chyba 10 razy... caly czas chce mi sie ryczec! Boze pocieszam sie tylko ze jutro bedzie kolejny stracony dzien;/ moje zycie to jeden wieki absurd!! nie chce zyc. wyzalilam sie i dobrze. ale wcale nie jest mi lepiej. nie oczekluje wspolczucia. chce tylko aby Ci ktorzy nie widza juz sensu zycia jak ja napisali o tym.

Gość whm
ja w braku sensu życia widze nadzieje -jesli jest tak źle to moze byc juz tylko lepiej :)

Gość kochana pieprz to wszystko w
uszy...:classic_cool:

Gość poleca ci
psychologa, psychatre i terapie..zahacza o depresje ale to chuj da, z tego sie czlowik nie wyleczy :o

Gość Sara_mowi_nara
chcialbym ale dzis to na serio mam jakis przytlaczajacy dzien ze sobie nie radze... nie moge sie pogodzic ze najszczersza przyjaciolka mnie tak zranila i sama nawet nie zdaje sobie z tego sprawy;( mam ochote normalnie sie czyms oduzyc zeby poczuc sie lepiej

Gość Sara_mowi_nara
tez mam wrazenie ze to depresja jakas... mam slaba psychike i tyle...

dlatego właśnie najlepiej nie mieć przyjaciół/ek dlatego mam taki, ten..no..na dole ... podpis czy jak to się nazywa :) Pozdro🖐️

dlatego właśnie najlepiej nie mieć przyjaciół/ek dlatego mam taki, ten..no..na dole ... podpis czy jak to się nazywa :) Pozdro🖐️

Gość zdaniem.faceta
wyluzuj kobieto i ciesz się wakacjami , przebiegnij się rano po rosie , popatrz na kwitnące habry w zbożu , wianek z kwiatów sobie zrób na głowie , popatrz jak dojrzewają śliwki w sadzie i nie przejmuj się :)

Gość Sara_mowi_nara
ehhh latwo powiedziec trudno zrobic... jak ja nie mam ochoty codziennie zwlec sie z wyra a co tu dopiero biegac po rosie;/

Sara - zjedz czekoladę. Brak Ci magnezu. W aptece nabądź jakikolwiek: magnikol, magniwit, lub jakiś inny. Świat będzie wtedy mniej paskudny i z innym podejściem może poukładasz to, co Cię teraz dołuje.

Gość Sara_mowi_nara
wiecie co mnie cieszy tak na serio ze mnie nie pojechaliscie tylko dodajecie na swoj sposob otuchy... to jest na serio fajne;)

Gość Sara_mowi_nara
wiecie co mnie cieszy tak na serio ze mnie nie pojechaliscie tylko dodajecie na swoj sposob otuchy... to jest na serio fajne;)

Gość Sara_mowi_nara
ups no to teraz ja wkleilam 2 razy

ludzie sa tylko ludzmi... niedawno tez przejechalam sie na wlasnych znajomych, ale coz zyje sie dalej... zajelam sie soba..nadrabiam zaleglosci, bo czasu mam az nazbyt.. ucze sie angielskiego, ogladam zalegle filmy, na ktore nie mialam czasu przez ostatni rok, cwicze..

prawdziwi przyjaciele moim był tylko facet tez sie niesprawdziło bo predzej czy puziniej bedzie sex ;) A tak na marginesie mnie tez wkur*** to zycie