Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumajaca

niespelniona przyjazn

Polecane posty

Gość dumajaca

powiedzcie co o zym sydzicie. iedys przyjaznilam sie z pewna osoba teraz jestesmy sobje obce. z tej przxjazni byly tylko problemy. dzisiaj przechodzac obok mam ochote nawiazac z nia ontakt nie po to aby rozpoczac pzyjazn tylko aby mocsoje wybyczyc.

Gość awril
to dobry pomysl...warto wybaczac sobie,i komus takze...wtedy lzej jakos sie robi

Gość dumajaca
nowlasnie tak sie nad tym rozmyslam ale prawde mowiac jest wielu takich ktorzy mi to odradzaja mowiac ze problemy powroca.

Gość dumajaca
a moze powinnam moje pyzanie inaczej postawic np. czy po takich eskapadach warto jeszcze . i czy powinno sie wybaczac.

Gość awril
niekoniecznie...po ew rozmowie,wyjasnieniu sobie nieporozumien,nie musicie przeciez juz utrzymywac kontaktow poza okazjonalnymi,na zasadzie--czesc,co slychac? i kazde w swoja strone

Gość awril
wybaczyc zawsze warto,ale dalszej przyjazni odradzam,raczej zwykla znajomosc

Gość dumajaca
tesz tak mysle ale. po rozmowie z niektorymi mowia mi zebym sobje dala spokuj bo nie masesu i p czyms takim co ona zrobla nkt by nie chcial nawet wybaczac. ja jednak mysle ze kazdy zasluuje na szanse czy nie?

Gość dumajaca
poprostu to juz tyle czasu uplynelo i boli mnie wiele z tego powodu najgorsze jestto ze nie mogesie z tym pogodzic te to sie tak stalo . i jak mozna byc zakim podlym i isc spokojnie przez ulice i udawac jakby sie nic nie stalo powiedzcie dlaczego tacy ludzie nie maja zazwyczaj wyzutow sumienia

Gość dumajaca
moze powiem o co chodzi . ilks alow. przyjazn byla taka ze mozna bylo konie kracs a potem tylko zostaly plotki i nieprzyjemnosci potracilam przyjaciol i znajomych, dzisiaj to juz tylko zly sen ale nie potrafje sie z tym pogodzic ze to ona jest gora mimo tylu swinsw ktore i wyrzydzila.