Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkamalenka

czy naprawde czas goi rany?

Polecane posty

Gość anitkamalenka

a jesli nie co z tym zrobic.

Gość anitkamalenka
pytam tak bo to juz 0ö5 roku a ja jeszcze nie potraje zapomiec. i bardz mnie to meczy.

Gość raczej woda utleniona

wiesz to zależy o czym chcesz zapomnieć? jeśli chodzi o związek z chłopakiem to myśle, że szybko, jeśli śmierć bliskiej osoby to podejrzewam że nigdy

Anitko współczuje Ci ogromnie...jestem w podobnej sytuacji co Ty !! czas niestety NIE goi ran, on przyzwyczaja nas tylko do bólu !!!

Gość anitkamalenka
nie nie chodzi ani o chlpaka ani o niogo kto umarl. chodzi o wyrzydzona mi krzywde ktorej nie poztrafie zapomnic

Myślę, że czas goi rany. Ale w zależności od sytuacji. Ja się nie umiałam pozbierać po rozstaniu z chłopakiem. Ale czas zagoił moją ranę, chociaż początkowo wydawało mi się to niemożliwe. A co do śmierci to myślę, że zawsze będzie nas bolało to, że kogoś bliskiego straciliśmy, ale przyzwyczajamy się do braku tej osoby.

Gość anitkamalenka
powiem o co chodzi moze ktos mi poradzi nie chce opisywac szczegolow powiem tylko ze nie mam przyjaciol bo nie umie sie bronic przed oszczerstwami i ni lubie konfrontacji ale bez przyjacio jest bardzo zle.

Gość anitkamalenka
czasem mysle ze ja juz zawsze bede sama boje sie ludzi i nie potrfje zaufac a nowe znajomosci koncza sie tak jak poprzednie. dlaczego tak sie dzieje gdzie ja robje blad.