Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

od kataru rozsadza mi łeb-pomocy.......

Polecane posty

dziewczyny jest jakis sposob zeby lżej przejść katar?bo mi doslownie rozsadza głowe,tak mi z nosa leci ,czym skore pod nosem posmarowac bo boli strasznie tak mam skore zdarta od wycierania nosa.....okropnosc.a wiadomo,ze na katar leki nie bardzo chyba pomagaja,bo biore antybiotyk.a jesli stosuje jedne krople do nosa to moge tez inne wtedy czy nie?i jak mam antybiotyk to w tym czasie rownoczesnie innego nie mozna brac?

Gość Alegiczka82
Podobno nie leczony katar trwa 7 dni, a leczony jeden tydzień. A może masz alergię? Mnie pomogła kuracja z grapefruita - 2 - 3 szt. dziennie.

Gość współczuje ci
ale ten antybiotyk powinien ci pomóc. Trzeba bylo od razu poprosic o cos przeciwko katarowi. A moze sporóbuj wachac jakies olejki? Mi pomaga olbas oil czasem Mnie teraz tez bierze jakis katar beznadziejny - boli mnie glowa i mam zimny nos, troche mokry. Z doswiadczenia wiem, ze nie warto stosowac ,,wususzaczy" bo tylko sie mozna od nich uzaleznic. Trzymaj sie! Przejdzie ci!

Gość jaaaaaaaaasne
posmaruj pod noskiem gruba warstwą tłustego kremu ( najlepiej bepanten albo inny dla niemowlaków) dwa razy dziennie rób sobie parówkę - go gara nalej wrzątku i parę kropel olejku ( np. oil of olbas) albo kilka saszetek ziół - septosan lub szałwia, rumianek,mięta do tego krople do noska i 3 razy dziennie po 2 tabletki rutinoscorbinu ( albo cerutin - to samo a tańsze) pojutrze powinno być ok :))

Gość mnie przy takiej jezdzie
kazano robic parowke nawet co godzine - moze byc nawet sama goraca woda, bez dodatkow, chodzi o to, ze para nawilza w srodku i pomaga rozpuszczac wydzieline.

Gość mnie przy takiej jezdzie
aha - na taki 'start' od dmuchania nos dobry jest tez alantan (masc albo krem).

helo! Ja mam caloroczny katar ciagle jade na kroplach Juz sie nawet do tego przyzwyczaiłam Nie jest tak zle Otrivin mam zawsze przy sobie pozdrawiam

Gość nie stosujcie przy
katarze xylometazolinu... ja miałam zapchan y nos ale bez kataru że by spokojnie oddychać s tosowałam to gówno i nabawiłam się potem zapalen ia gardła

Gość robertus

Pro jak dla mnie jest najlepszym wariantem na rynku w tym momencie, o ile faktycznie szuka się kompleksowej terapii dla całej rodziny. Radzi sobie tak samo dobrze przy górnych i dolnych drogach oddechowych.

Gość majkaa

Warto pomyśleć o polskim Alergia Stop. Bardzo dobra cena bo jeśli chodzi o parametry i funkcje to ma takie same jak inhalatory droższe prawie dwa razy...

Gość ggd
Dnia 6.06.2019 o 13:52, Gość majkaa napisał:

Warto pomyśleć o polskim Alergia Stop. Bardzo dobra cena bo jeśli chodzi o parametry i funkcje to ma takie same jak inhalatory droższe prawie dwa razy...

Tez polecam

Gość majk

Oferta w firmie Sanity bardzo dobrze wygląda, bo tych inhalatorów z tego, co wiem mają sporo, więc myślę, że coś uda się wybrać, chwalą się też, że mają specjalną opcję Alergia STOP dla osób, które muszą sobie radzić z alergią, więc myślę, że warto zerknąć.

Gość mik

Ja mogę polecić ofertę Sanity i jej inahalatory. Firma bardzo dobrze sobie radzi, ma wiele świetnych sprzętów do wyboru, więc każdy powinien tam coś sensownego dla siebie wybrać. Z tych interesujących propozycji na pewno model Pro czy specjalny sprzęt dla dzieci.