Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika55

nerwica wegetatywna ktora objawia sie drzeniem rak

Polecane posty

Gość mika55

witajcie moja szwagierka ma nerwice wegetatywna ktora wlasnie sie objawia drzeniem rak przy roznych precyzyjnych czynnosciach na przykład: przeniesienie pełnej szklanki herbaty ,pisanie długopisem na papierze zaczelo sie to od czasow studiow kiedybylo duzo pracy i duzo stresu na ostatnim semestrze wtedy bylo to dla niej koszmarem teraz jest mniej intensywne ale jednak dokuczliwe jezeli ktos ma podobny problem to bardzo prosze napiszcie jak sobie z tym drzeniem rak poradzic

Gość chora
ja mam niestety podobny problem tak jak pisałas najgorzej jest gdy np. musze sie gdzieś podpisac lub jak ide z szklanką z talerzem zupy .. ja prubuje .. np. robic głeboke odechy a gdy np. ide z szklanka to się zatrzymac i nabrac pare razy durzo powietrza i wolno wypuścić a czy ona bierze jakies leki ja biore doxepina.. ale ona pomaga jak by na krutko a potem od nowa wszystko się zaczyna pozdrawiam

Gość ja tez tam jezdze
doxepin to straszne gówno ja strasznie po tym tyłam a lepiej i tal sie nie czułam zmien to na cos innego mnie pomógł rexetin

Gość uuuppp
a co myslicie o jakis niekonwenconalnych metodach np trening relaksacyjny. ja rowniez mam ten problem ale nie che brac lekow bo to nie jest rozwiazanie na dluzsza mete. zaczynam wiec treningi relaksacyjne i zobaczymy co bedzie

Gość chora
a na czym polega ten trening relaksycyjny .. opisz troszke wiecej na jego temat wiem ze od doxepiny się tyje ..w wtorek ide do lekarza i poprosze o zmiane leku..... a czy rexetin mogą brać astmatycy ? i co nie tyje sie od tego ? a mocno działa nasennie ? pozdrowienia :*

Gość trening jacobsona polega
na napinaniu i rozluznianiu kolejnych miesni a trening schultza na odczuwaniu ciezaru i ciepla poszczegolnych czesci ciala. moge ci przeslac nagrania jak podasz emaila. z czasem jak sie nauczysz mozesz wykonywac bez nagran. choc ten trening schultza jest tak ladnie nagrany ma ladna muzyczke wiec go lubie sluchac jacobsona robie bez nagrania bo mi jakos nie przypadl do gustu

Gość chora
bardzo prosze oto emeil misia141@op.pl bardzo dziekuje

Gość trening jacobsona polega
wysle troszeczke pozniej bo teraz cos sie nie chce wyslac a nie mam czasu siedziec przy kompie i czekac

Ja z tym samym problemem. Jeśli możesz , bardzo Cię proszę , przyślij mi rwnież nagrania, bo już nie daję rady.

Gość uuppppp
podalam strony z ktorych mozna sciagnac te pliki zamiescilam je tam ale ie wiem jak dlugo one tam beda

Gość uuppppp
do wiki- a krople homeopatyczne nie pomogly ci? :-( ja ich nie kupilam bo w mojej miescinie ich nie ma

Gość wpiszcie w google
metoda BSM

Gość uuppppp
ale ja bez kawy i herbaty nie wytrzymam tak dlugo dalam rade tylko tydzien i zle sie czulam nie bylam wstaie normalnie funkcjonowac. a Tobie pomoglo bsm w jakims shorzeniu?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuupppppppp

Gość uupppppppppppppp

Gość na tym topiku to maja
problem z rekoma a nie z cera

Gość uupppppppppp

Gość uuppppppppppppp