Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franek z budowy

Co daje wam nadzieje?

Polecane posty

Wydaje mi sie, ze ludziom wierzacym w Boga nadzieje zwykle daje Bog, ktory kazdego dnia daje czlowiekowi szanse aby cos w swoim zyciu zmienic. Ja jestem agnostykiem i mi jak do tej pory nadzieje daje kazdy nowy dzien w ktorym takze dostaje szanse i mam na to caly dzien :D

Chyba wiara w siebie, po prostu... Albo to, że jak coś spartaczę to zawsze można zacząć wszystko od nowa.

Gość fanka_franka
nadzieję daja mi życzliwi ludzie,przyjaciele którzy udowadniają że życie nie jest takie złe

Myślę, że nadzieję mi daje też to ,że nie znam jutra... Wiem ,ze niektórzy znają je do bólu, mają swoj harmonogram, i każdy dzień wygląda tak samo. Ale nie można być do końca pewnym jutra i tego co się zdarzy. I to jest świetne ;)

zastanawiam sie co mysla ludzie, ktorzy budza sie ze swiadomoscia, ze nic juz w zyciu nie zmienia i skad oni biora o ile biora nadzieje do dalszego zycia {...}

Gość fanka_franka
"Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić "

Gość fanka_franka
pewną nadzieje na zmiane daja kolejne wybory

ja napisalem ze kazdy dzien daje szane aby cos zmienic hmm ale fanko_franka masz racje czasami takze chwila wystarczy aby zmienic swoje zdania, opinie, przekonanie na ktorych oparte jest zycie