Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nas...jestes Ty i Ja

doradzcie mi co zrobic...

Polecane posty

witam wszystkich moj temat jest nieco inny niz wasze... no coz ja rozstalam sie z chlopakiem ponad dziewiec miesiecy temu, nie spotykalismy sie ponad 5 miesiecy az do dnia moich urodzin...prawda jest taka ze on ma juz nowa dziewczyne al;e jednak sie spotkalismy no i wyszlo troche inaczej niz tego oczekiwalam...siedzielismy spijalismy piwko no i on raptownie mnie pocalawal(m,imo tego ze byl wtedy z inna) zapytalam sie dlaczego to zrobil to odpowiedzialm mi ze jednak cos jeszcze miedzy nami jest...cos co na zawsze zostanie w naszych sercach i duszach!!! potem byly kolejne spotkania i zawsze dochodziloo co prawda tylko do pocalunkow...mozeliwe ze chcial czegos wiecej ale ja tak nie umialam, az do pewnego czsu gdy doszlo do wiekszego zblizenia. na drugi dzien nie wytrzymalam i zapytalam czy chcial by wrocic on mi na to odpowiedzial ze nie wie ale ze wiecej jest na nie niz na tak bo nie chcial by jeszcze raz przechodzic przz te klutnie itp( zapomnialam dodac ze nas zwiazek rozpadl sie bo jego zdaniem za duzo klutni bylo miedzy nami. ogolnie bylismy kolo dwoch lat)zapytalam sie czy powodem dla ktorego nie chce wrocic ot to ze jest w innym zwiazku on na to ze to nie jest powod ale on nie chce teraz zranic swojej obecnej dziewczyny...nie wiem juz co robic staram sie go unikac ale to nadal jest we mnie...doradzcie mi cos w tej sytuacji.

Gość takich tematów jest setki
dziecko...💤

Gość nieeeeee
jest dokladnie taki sam...

Gość monijjjjjjjjjjjjja
Gdybym była na miejscu tej zdradzanej dziewczyny, to wolałabym, zeby mnie ten łoś zostawił :o

ona nie wie o tym ze ja zdradzal ze man.

Gość monijjjjjjjjjjjjja
To on jest dupkiem. Gardzę takimi ludzmi :o