Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

jak Wam dzionek mija...???

Polecane posty

Dzisiaj niedziela. Koniec i początek tygodnia. Strasznie nie lubie niedziel. Siedze w domu i pije sobie herbatkę. A wczoraj nie umiałam zasnąć. Oglądałam film \"Klątwe\" razem z moją koleżanką i...przy niej to sie naprawde idzie usmiac z jej komentarzy. A rano nie chciało mi sie wstawać ojej.

Gość zgłaszam się....
też nie znoszę niedziel, jakoś tak się dłuzy, rodzice siedzą w domu ( a wolę być sama ;) ). dzisiaj chyba będę cały dzień siedziala przed kompem :o

Mi się nie chciało wstać, jak zobaczyłam tę pogodę za oknem...no, ale nie przeleżę całego dnia w łóżku:D

Gość zagłosowałam....
mam małego kacyka;)...wczoraj na grillu byłam...;) a teraz siedze i wslipiam sie w monitor... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3531155 na rower sie wybieram...ale jak pogoda sie w koncu okresli...

ja tak samo :o zawiewa nudą... zanjomi siedzą w domu, tragedia. ta pogoda...masz racje.. to co , zabijamy nudę, miłą pogawędką?:)

Gość zagłosowałam....
dzięki w imieniu bobka...i autora🌻 nie mam nic przeciwko stokrotkom i ładnym widoczkom....ale nudza mnie juz troche;)

Gość zagłosowałam....
ja tez nie...co ma byc...to bedzie...ale,przyznam sie do czegos..czytam horoskopy....

ja tak samo czytam! horoskopy maja w sobie to \"coś\" :) lubięczytać...no i czasami się sprawdzają!!!:)

A ja wróżby z chińskiego ciasteczka:D Może i się nie spełniają...ale fajne są:P

Gość zagłosowałam....
moje...te "fatalne" sie sprawdzaja....

Wrocilam z imprezy o 4 rano, a o 10 brat mnie obudzil 😠 😠 😠 Jak sie wygrzebie, wyruszam na plaze, wygrzac stare kosci na sloncu.

Gość zagłosowałam....
mam taki jeden sen....woda...w jeziorze albo w morzu....jak mi sie przysni...to zawsze cos...złego sie zdarza:(

Gość zagłosowałam....
ja tez...u mnie za oknem...jesien....

mnie sie rozne sny snia, kiedys jak bylam mlodsza to mi sie sprawdzaly a teraz to albo jakies erotyki, albo jakies kryminaly :o :D

Ja nie pamiętam, żeby mi się sny sprawdzały. Wiem natomiast, że kiedyś miałam dwa razy ten sam sen...tylko, że w odstępie kilku lat...