Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

to było naprawdę dziwne...

Polecane posty

nawet nieco przerażające... kiedyś, gdy chciałam wypowiedzieć się w jakimś temacie stało się coś dziwnego. gdy już napisałam treść i wcisnęłam "wyślij wypowiedź" nagle zobaczyłam IP wszystkich osób, które akurat wcześniej dodały swoje posty. jedyną ochroną były dwa XX zamiast dwóch ostatnich cyfr. nie wiem jak to wytłumaczyć. przez chwilę siedziałam jak wryta. zdarzyło mi się to tylko raz. dodam, że topik należał do tych przyprawiających o gęsią skórkę. i nie był to tylko zły sen :O

Gość samojebadełko
Mas DAR widzenia! Ach!

Gość w nosie z jegerem
druga Lisciasta :D przyznaj sie, ze to ty...

zrzygałem się sobie do buzi =? znowu Ty...? :O w nosie z jegerem => nie jestem liściastą ;) ale to było na tym topiku. występowałam wtedy jako ktoś inny ;)

Gość w nosie z jegerem
szkoda, że te topiki jakoś ostatnio nie cieszą sie popularnością. lubię poczuc czasem grozę. zwłaszcza ten o przeklętych obrazach był niezły :D

ja za żadne skarby świata nie otworzyłabym żadnego przeklętego obrazu :O nie raz mnie korciło, ale bałam się. i dobrze zrobiłam. istnieje coś takiego jak czarna magia i nie bardzo miałabym ochotę się z tym \"zapoznać\" :O

Gość w nosie z jegerem
ja tam weszlam w linki do obu obrazow ( hands resist him i placzący chlopiec) i wcale takie straszne nie byly :D

w nosie z jegerem => brrrr... wystarczyły mi opisy osób, które to widziały. gratuluję odwagi.

Gość w nosie z jegerem
opisy tych osob byly mocno przesadzone :o trzeba bylo jednak wejsc i zobaczyc, ze nic tam nie ma strasznego :D

Gość jeśli nie ściemniasz...
i nie robisz sobie jaj, to muszę cię uspokoić ;D czasem też tak widzę, na kafe i na o2. ip i tylko zamiast dwóch ostatnich cyferek xx

Gość w nosie z jegerem
racja, jeszcze by potem przyszly do Ciebie w nocy postaci z obrazow i dopiero by bylo ;)

jeśli nie ściemniasz... => no pewnie, że nie ściemniam ;) nie miałabym w tym żadnego celu ;) ja widziałam tylko raz, acz nie ukrywam, że fajnie byłoby znowu zobaczyć ;) ale na topiku o normalnej tematyce ;) bo wtedy trochę się jednak wystraszyłam... w nosie z jegerem => no właśnie ;)