Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM WIęC PYTAM

ILE WYDAJECIE śREDNIO NA MIES. KASY NA KOSMETYKI??

Polecane posty

Gość NIE WIEM WIęC PYTAM

Ja chyba ze 150zł :( Cholera, jak dla mnie to wydaje mi sie że dużo :(

Gość na co Ty tyle wydajesz
??? przeciez takie rzeczy jak np. puder, podklad, tusz kupuje sie na kilka meisiecy. a przeciez balsam, plyn do kapieli, szampon itp. tyle nie kosztuje

ja kupuję co kilka miesięcy, nie daje się zwariować. 150 zł na kosmetyki to moim zdaniem niezłe marnowanie kasy.

Gość Siedemnastoletnia.
OMG, ja wydaję góra 30 zł. Raz na kilka miesięcy funduję sobie coś extra, ale bez przesady. :o

150zł miesięcznie? strasznie dużo tracisz,ja też wydaję ok.30 zł a raz na jakis czas zaszaleje, ale to moje szaleństwo też jest w granicach rozsądku;)

w piątek wstąpiłam po drodze z pracy do rossmana, i ubyło mi z portfela 130 zł :( w sumie na pierdoły. a to lakier do paznokci, odżywka do włosów, balsam do ciała itp.

U mnie zdecydowanie mniej. Na miesiac to moze od 0 do 30 zł ;) Choc oczywiscie zdazają sie wyjątki jak dobre perełki brązujące czy perfum ale to starcza na kilka miesiecy/lat :)

Gość mariolkaaa
ja na szczęście wyrosłam z drogich kosmetyków wydaję malutko bo interesuję sie metodami naturalnymi -ziołka, maseczki, olejki do masażu kosztuja grosze a duzo lepsze mają działanie i starczaja na długo - około 20 zł miesięcznie, dobre perfumy kupuje mi mąż 2 razy w roku na urodziny i imieniny

ja nawet rocznie nie wydaję 150 zł, baa nawet 100 zł nie wydaję. (używam jedynie kosmetyków które nie są testowane na zwierzach)