Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
*22*

***** Syndi 35 *****

Polecane posty

Czesc dziewczyny:) Wiem, ze moze niepotrzebnie sie martwie, ale tak sie zastanawiam nad skutkami ubocznymi Syndi-35. Biore juz 4 opakowanie, ale nie jako srodek antykoncepcyjne. Mam inne problemy. Jednak obawiam sie, ze przez nie wlasnie moge byc bezplodna w przyszlosci. Co o tym sadzicie?

Gość naresca
nie wiem czy masz sie czym martwic. wydaje mi sie, ze na tym poziomie ewolucji pigulki, bezplodnosc, jako uboczek, jest na wymarciu. mowi sie tez, ze po odstawieniu baaaardzo prawdopodobne sa ciaze mnogie;)

Gość kasik18kasia
hej Dziewczyny:) mam pytanie bo ja tez bioer sindi i dzis bioer 7 tab! i czuje sie dobrze nic mi nie jest moj chłopak nie wiem ze biore tab...:P nie muwie mu bo on nie toleruje zadnych tab!;/ muwi ze mam małe cycuszki czy urosna mi jezeli bede brała systematycznie jak bioer teraz??

Gość naresca
z całym szacunkiem, ale na twoim miejscu kopnęłabym tego gościa w dupę. czy Ci biust urośnie nie wie nikt. mi urósł o dwa rozmiary, koleżance w ogóle. życzę szczęścia z tak dziwnym typem

Gość kasia18kasik
dlaczego dziwnym poprostu nie toleruje tab anty!!! a jezeli chodzi i piersi to jak kazdy chłopak chciałaby zeby jego laska miała jak dodA!! powiedziałam mu 2 godziny temu ze biore a on powiedziała to se bierz ale nie wiem po co ci to..:) i tak nie wpadniemy ;p wiem ze nie kazdej urosna piersi,a Tobie po jakim czasie urosły?

Gość naresca
dziwny, bo nie spotkałam się nigdy z gościem, który ma coś przeciwko pigułkom. mają więcej pozytywnych skutków niż negatywnych, zabezpieczają, można się seksić bez gumy. no po prostu, uważam to za dziwne. powiem szczerze, że jeśli twój nalega na gumę, może jest na coś chory? tak tylko gdybam, bo naprawdę nigdy się z tym nie spotkałam, że chłop coś ma przeciwko tabsom. a mi rosły przez rok bodajże, z małego C do małego E. do D doszły juz po chyba 5 miesiącach. zmieniłam pigułki, już nie biorę syndi, bo cyce niedługo by mnie przerosły. i ja osobiście wolę małe piersi. duże są niewygodne:)

Gość kasia18kasik
he ja nie kocham sie z gumka zmoim kochaniem heh jestem z nim 2 lata i nigdy gumy nie było jest stosunek przerwywamy albo spuszcza sie gdzie indziej:) a on nie lubie tabsów bo ja kiedys brałam i miałąm taki humor ze co chwile sie kłucilismy itd i nie chce zebym brała ale nie narzeka ze teraz bioer czuje sie po sindi super nic mi nie jest zadnych skutkach wskoncu to dopiero 7 tab to co moge miec za skutki;p a tak Ci piersi urosły super ale ja pewne takiego szczescia nie bede miec:)

Gość syndi
zaczelam po raz 1 stosowac syndi w pierwszym dniu okresu, tyle ze nastepnego dnia juz teGO OKRESU NIE MIALAM! CZY TO JEST NORMALNE? A MOZE JESTEM W CIAZY?

Gość Andziiiia9
Ja tez zaczełam dopiero brac syndi i i tez wzielam w pierwszym dniu krwawienia i na drugi dzien nie mialam juz okresu... nie wiem czemu...

Gość syndii
ale nie podejrzewasz chyba zadnej wpadki, co? Bo ja sie juz zaczynam stresowac:( A moze to jest po prostu normalne podczas brania 1 opakowania? Dzięki za odp.

Gość naresca
wiecie co, biorę pigułki już trzy lata prawie, i tak żeby okres trwał dwa dni na peirwszym opakowaniu nie miałam. zmieniłam syndi na yasmin i tak jak zaczelam okres i tabsy w sobote tak w poniedzialek sie okres skonczyl. dziwne co najmniej, ale ciazy nie przypuszczam. no bo jak? przez gume?

Gość syndii
wzielam pierwsza tabletke jak mialam takie brazowe uplawy- (takie jak zwykle sa przed krwawieniem) i moze po prostu powinnam poczekac jeden dzien nim wezme te tabletki, bo tak to mi sie moze okres zahamował? Mialyscie moze taki przypadek? hmm chyba kupie test bo juz nie chce sie tak stresowac...:/

Gość andziiiia9
wydaje mi sie ze mialas poprostu przedmiesiączkowe plamienia i nie powinnas ich:P moglas poczekac az zacznie sie konkretne plamienie jak zawsze

Gość syndii
masz racje:) juz jestem po tescie ciazowym -jest negatywny :D teraz przynajmniej juz wszystko sie wyjasnilo i nie bede sie stresowac.

Gość syndii
a teraz co powinnam zrobic w takiej sytuacji dziewczyny? mam zjesc do konca te tabletki?, czy przerwac stosowanie zeby ten nieszczesny okres sie pojawi???

Gość syndii
bo dzis musialabym wziac 3 tabletke...

Gość andziiiia9
mysle ze bierz je tak jak ja.zapytam sie przy nastepnej wizycie u ginekologa dlaczego tak bylo ze po wzieciu tabletki okres sie skonczyl:P a teraz ja mam do was pytanie..czy sadzicie ze syndi jest dobrym lekiem antykoncepcyjnym bo dziwi mnie to ze jest on tak tani i moze byc nie skuteczny przy stosowaniu jako antykoncepcja...

Gość naresca
brałam syndi prawie rok. ok 11 miesięcy. seksu sobie nie żałowałam i nie zaszłam. więc nie masz się raczej czego bać;) a jak już zapytacie swojego gina dlaczego okres sie skończyl, napiszcie, bo nie wiem co robic;) panikować czy tez nie

Gość kasia18kasik
hejdziewczyny czyto normlane ze jakskonczy mi sie okres to bede plamic jakis czas?bo całyczas leci mi takibrozwy sluz;/długo to bedzie bo chce sie wkoncu kochac z Moim Misiiem::)

Gość andziiiia9
no jakies to dziwne ze tak ci plami ..moze lepiej zapytaj ginekologa??

Gość dori27
Hej dziewczyny:) Biore sindi juz 8 miesiecy i moja cera jest super wiec moj dermatolog postanowil na razie mi ich nie przypisywac:/ Mam do was pytaniejak wasze buzki reagowaly na odstawienie tabsow?

Gość naresca
jeśli to któreś z pierwszych opakowań, plamienie występuje w ulotce jako najczęstsze efekty uboczne, powinny sie skonczyc po pierwszych trzech opakowaniach. ja sama plamilam i przestalam jeszcze w pierwszym miesiacu

Gość syndii
u mnie po 3 tabletce jest niestety wysyp na twarzy :( Mam nadzieje ze to tylko chwilowe...

Gość kasia18kasik
noo dopiero1 opakowanie:] ale widze ze coraz mnie plamie i dobrze:) a Ty Dori27 widze ze juz długo bierzesz sinii masz jakies skutki uboczna? nie chodzi mi ocere bo ja z tymnie mam problemow biore te tabsy zeby nie zajsc w ciaze a nie na cere:)

kasia18kasik to dziwne że Twój gin. zapisał Ci Syndi skoro nie masz problemów z cerą, ponieważ na ulotce wyraźnie pisze że jest to lek który stosuje się w ciężkiej postaci trądziku a nie tylko dla antykoncepcji. Ja biorę Syndi już 13 miesięcy, nie mam skutków ubocznych, nie przytyłam, czuję się po nich dobrze, kocham się bez gumy i nie zaszłam, cera znacznie mi się poprawiła a miałam naprawdę duże problemy z cerą. Boję się tylko, że jak odstawie to mnie wysypie ;/ nie chcę odstawiać pigułek ale zastanawiam się nad zmianą bo nie wiem czy nie za długo je biorę? boję się też, że jak zmienię to trądzik powróci. Czy któraś z was ma problemy z trądzikiem i jest już po odstawieniu Syndi? Jeśli tak to czy ten cholerny trądzik powrócił?? Proszę o odp.

Gość kasik18kasia
no nie wiem dlaczego mi to zapisał;/ ale nic mi po nich nie jest jak skoncze to3 opakowania cokupiłam to pojde toniego i powiemze chce inne a nie typowo na cere:) chce zeby były anty:) i mi cycuchy urosły hehe:)

kasik18kasia mi po Syndi urosły tak po 3 opakowaniach już miałam o rozmiar większe i jestem zadowolona więc może Tobie też urosną życzę Ci tego fajne uczucie hehe! i od razu jakoś lepiej sie wygląda :D:D

Gość kasik18kasia
oo to super:):P mam nadz ze mi tez urosna:D a jakie miałas objawy? bolał Cie czy cos??ja dzis 10tab wziełam i mnie nic nie bola ani nic zero skutkow:P

bolały mnie piersi podczas gdy rosły, ale nie tak bardzo żeby miało mi to w czymkolwiek przeszkadzać... po prostu tak pobolewały. a inne skutki uboczne jakie miałam po Syndi? bóle głowy, szczególnie podczas przerw, małe zawroty głowy i na tym się chyba kończyło... nie pamiętam. Wiem że po 3 miesiącach było już w porządku, a teraz w ogóle nie odczuwam żadnych skutków ubocznych ;) Na jesień znów wraca to cholerstwo - trądzik ;/ ja już sobie z tym nie radzę... ale jest znacznie lepiej niż rok temu, chociaż miałam nadzieje że przy Syndi już w ogóle tego nie będę miała... ale co zrobić:/

Gość dori27
Czy po odstawieniu tabletek wasze problemy z cera weocily??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować