Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whispers

no i przegnilam caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość a ja też
:classic_cool:

Gość słodka lukrecja
a ja przeczytałam książkę.

🖐️ latwo Ci powiedziec. Ty dopiero przyszedles. Aaaa kolejne uzaleznienie :O ale chyba kurcze lubie

A ja byłam na spacerku,czytałam ciekawą książę,teraz piję kawkę i dopiero przed chwilą tu zaglądnęłam:)

Ja tam bylam na zakupach,mialam jechac nad jezioro ale lepetyna mnie boli,wiecs iedze w domu i się relaksuje. :P

wzbudzilyscie we mnie poczucie winy.. tyyyle moglam dzis zdzialac, a tu nic :( zgonie to na kaca, napije sie tez kaw bo mi ktos ochotnosci narobil i ide, na spacerek :)

:D wlasnie cos czuje, ze bede tak trzymac ;) kawunia pycha :) ukulele -> Ty mi podpowiedzialas taki dobry pomysl

Gość jaki
cały ??? do północy jeszcze sporo czasu;)

whispers - mi kawka zawsze \"robi dobrze\",a podobno robię super smaczną :)

Ja właśnie sobie zrobiłam kawunie Capucino Milka Jacobsa. :P Pychota. :) Może się dobudze,bo spiczniała jestem hehe

okazalo sie ze mi tez zrobila dobrze.. rozleniwilam sie juz calkowicie, chyba nigdzie nie pojde ;) super smaczna? a jakai jak robisz? bo ja kawoszka jestem straszna ;)

Whispers,no właśnie nie jest zimno,jest ciepło,nie za goraco.W sam raz. :) A ja mam lenia i już chyba tez nigdzie nie wychodze. :)

whispers - tajemnica tkwi w odpowiednim zalewaniu,w dodatkach i w odpowiedniej ilości śmietanki(chyba że ktoś pije czarną).A jak pijesz kawkę to przed zalaniem dodaj do niej odrobinę kakao naturalnego (czubek łyżeczki).

zapomniałam dodać,że kakao zapobiega wypłukiwaniu magnezu z organizmu,co jest niestety efektem ubocznym picia kawki :)

dzieki ukulele :) jutro sobie taka smorgne ;) ja zamiast kakao dodaje czekolade w proszku tez dobe :) i tez podobno nie wyplukuje magnezu :) ej dlaczego u Was cieplo a u mnie zimno? gdzie Wy jestescie 😭

zwyczajna osoba -> w pracy bede jutro :O a Ty bedziesz miala okazje posiedziec caaaly dzien na kafe, niezapomniane wrazenia :D

W Starachowicach jestem:) Gory Swietokrzyskie i chyba wieje z Lysej Gory :O studiuje w Poznaniu - zaocznie :)